Tuesday, May 17, 2011

Big apple dan Fast farious 5

Assalamualaikum


Macam dah lama jer aku tinggalkan blog nie tanpa sebarang catatan .. So, hari nie aku merajinkan diri untuk mengupdate sesuatu .. ngeh3 .. Semalam aku di temani dak shap pergi ke kolej untuk mengambil transkip .. Selain nak ambik transkip kat sana aku ada hajat lain tau , dan aku lega sikit ar sebab hajat aku tuu da tercapai .. Aku dah dapat makan BIG APLLE yang aku mengidam sangat2 nak makan wooooo .. tapikan donut feveret aku tuu takde ar .. Sedikit kecewa disitu .. huhuhu ..Kalau nak tahu yg mana satu donut feveret aku lehlah KLIK SINI ..





Selain tuu , aku dapat tengok movie FAST FARIOUS 5 .. Dak shap yang dicygi banje .. Kegedikan sedikit disitu .. hehe .. Aku nak ajak dak shap tengok cerita KONGSI tapi dak shap nak tengok cerita nie .. selamat gak aku memang layan cerita nie, so aku tak kesahlah ..hoho






Dak shap ada tanya aku berapa nak bagi bintang tuk filem nie .. Aku dengan sukanya menjawab aku akan bagi 8/10 .. Nampak tuu banyak kan .. So maknanya FAST FARIOUS 5 nie bestlah gak kan , tuu bagi aku lah .. So kalau korang nak tahu betul ataupun tidak cerita nie best, pergilah ke pawagam yang berhampiran dengan segera yer ..
















p/s : ayat cam tonggang langgang jer kan .. haha



p/s : al-fatihah juga untuk ayah kawanku aien harun .. Moga ayahnya ditempatkan di dalam golongan orang2 yang beriman .. amin





8 comments:

ghost writer said...

fast furious bagi 6/10 jer.memang best tapi citernya tipikal.dan kau selamat tak layan kongsi sebab aku dengar ramai kata tak best,aku pun belum layan jadi aku takleh bagi bintang kat filem tuh.aku nak tgok gak supaya aku tau best atau tak.

zazaw said...

kite nak sikit big apple :)

Republic Aku said...

aku dah tengok ....cerita ada romantik sikit tapi masih boleh layan gak arr...

Rtp Farra Arisha said...

tak try tengok lg fast furious punye citerr. best yee?

salam takziah buat seluruh kaum keluarga ur best fren, al-fatihah.

Izyan Masri said...

PART BIG APPLE TU YAN SUKA.KIKI :D

anim :) said...

ahaa . big apple . superb like lah .

Lyaa Suriany said...

cite tu mmg best
bagi 9/10 la
haha

apik pehe said...

al fatihah..


huhu..apik baru jer lepas balik dari pawagam..makan big apple gak tadi..hehe..tapi tgk citer lain..