Saturday, March 26, 2011

Makan


Assalamualaikum

Entah kenapa sejak akhir - akhir nie tekak aku teringin makan benda yang bukan - bukan jer .. Dah macam orang tengah mengidam jer aku nie tau .. Pastu benda yang aku nak makan nie semuanya kena beli, bukan leh buat sendiri.. Ayoyo $$$$$$$$$$$$$$$$


-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


Aku nak sangat big apple nie.. lagi2 yang ada nak panah tuu.. feveret aku.. Nampaknya kena pergi batu pahatlah tuk menikmati donut nie..uhui ..




Bila tengok pizza baru nampak macam sedapkan ..



Nak ayam mekdi jugak !



Bila nak dapat makan sate nie ... huhu



Nyum2



Feveret gua gak nie nasi goreng kg pattaya..




Nak nie jugak ..




Dapat seulas pun jadiklah .. memang teringin tapi takleh makan banyak




Buah peach sodap jor ...






p/s : macam tak percaya berat dah turun dari 51kg ke 46kg ..


31 comments:

mie said...

gue rasa nak try piza baru tu..
eheheee

nelly said...

aiseh !! terliur !

YUL said...

mak aih, terliur melihatnye, adehh

afee ali said...

nasib tu gmbr je, klu kt depan mate mmg i xpndg kiri knn dh. haha :D

aliza said...

mie : wah..nak gak.haha

aliza said...

nelly: hehe..terliurkan.

aliza said...

yul: hahaha..

aliza said...

afee ali : i pun same gak..selamt nie gambar jer.huhu

Bella Ayub said...

uyoooo.. apakah rahsia berat badan turun tu ?? meh nak kutip ilmu.. nak jugakkkk tahuu

NaNaoSaKi said...

wehhhh... terliurrrrr gilerrrrrrrrrr :p

Coco Mirae said...

auwww...durian sgt memikat..sodapnyoo~

joyahLisa said...

ampehh..
sume nk turun berat..
abes tu aku cm ne..
huhu

cik fai said...

fai pon dari 52kg ke 48kg :)
sukeeeee takk? hehehe

niesz said...

wah!ringan nye die..hehe..xpe2, berat da turun, ley la mkn mknan2 ni..heeeee..sodapnye, ni ngidam selera mat saleh ni..haha..

Qaseh dalia adelia said...

kuat melantak budak kecik ni haha.. sis nak semua gak ..yummy2 kan bez kalau kaya haha

sissyira said...

salam

lama tak makan dakin donak...

noraliza said...

bella ayub: hehe.. kurangkan makan nasi kot..haha..xder rahsia,maybe bz kerja,bile dah penat tak igt nak makan.

noraliza said...

nanaosaki: haha..ilek2..xmu gile2.hehe

noraliza said...

coco mirae : mmg memikat..bile dpt pun tk tahulah..hehe

noraliza said...

joyahlisa: rilek2.. berat bdn ko aku tgk dah ideal ngn badan ko. :)

noraliza said...

cik faiii: wahhh..trun gak..pnt pusing satu KPDNKK ea faii..hehe

noraliza said...

niesz: tuulah..ngidam mat salleh plk tuu..ssh tol.haha.

noraliza said...

qaseh dalia adelia : kalau kaya mmg hari2 nak makan sedap2 jer.haha

noraliza said...

sissyira: kita pun sama..tapi mmg dah jrg makan dunkin donut tuu.

ghost writer said...

lizaaaa.....!!!

kau saja jer nak bagi aku telan air liur time aku takde selera nak makan..huhu

aku dah 3 hari asyik belasah sereal jer...

Bella Ayub said...

sampai tak ingat nak makan tu ?? pergh! dahsyat..

Encik Psychopath said...

pregnant ?

noraliza said...

ghost writer : adoi..asal smpai takde selera nak makan..sakit pe?

noraliza said...

bella ayub : hahahaha..dasyat kan.

noraliza said...

encik psychopath : waklu.hahahaha

cik ewun said...

bapak la kurus gila hahahha kalah waa :( 49kg :(