Friday, September 9, 2016

Testimoni pengguna ESP

Assalamualaikum

Hari ni liza nak share dengan korang beberapa TESTIMONI pengguna ESP. Selain ESP, ada juga customer add bersama VITAMIN C. Kalau korang nak tahu set kecantikan shaklee terdiri daripada esp + vitamin c + vitamin e . Jadi kalau korang tak nak ambil satu set liza boleh suggestkan yang mana sesuai untuk kulit masing-masing dan mengikut budget korang.Tapi kalau ambil Satu set kesan nya lagi MANTOPP lah









Ini adalah secara ringkas apakah KELEBIHAN ESP ?


-Memudarkan parut jerawat

-Mengawal pertumbuhan jerawat

-Kulit menjadi lebih tegang dan sihat

-Banyakkan susu ibu.Susu menjadi lebih pekat dan anak mudah kenyang

-Menguatkan akar rambut

-Mengurangkan keguguran rambut

-Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang

-Menghalang penyakit kencing manis

-Menguatkan daya ingatan

-Melindungi dan menjaga rahim

-Kulit menjadi lebih anjal dan gebu

-Mengahalang sel kanser dari merosakkan arteri

-Mengurangkan risiko kanser payudara

-Mengandungi PROTEIN lengkap

-Sangat mengenyangkan


Dan kalau korang dapatkan ESP pada bulan ni september 2016 memang berbaloi sangat-sangat sebab bulan nie HARGA RUNTUH untuk korang tau ! 

BELI 6 PERCUMA 1

Beli se tong pun HARGA RUNTUH !

Jom dapatkan segera whatsap 

LIZA- 0127852053 sekarang !

Tuesday, September 6, 2016

Kebaikan ESP Shaklee

Esp shaklee memang salah satu supplement yang paling HOT dalam shaklee. Nak tahu kenapa jom baca kebaikan dan beza ESP dengan soya lain 
  



Apa itu ESP ?

        Shaklee Esp adalah makanan nutrisi. Ia adalah protein soya yang berkuliti tinggi yang diproses dengan suhu rendah bagi menjaga kualiti protin dalam kacang soya. 1 tin ESP (850g) dihasilkan daripada 30kg kacang soya. 

ESP boleh dibancuh dengan minuman kegemaran seperti susu, milo atau buah yang dikisar bersama. ESP baik dibancuh dengan air sejuk atau suam demi memelihara protein supaya tidak termusnah pada suhu tinggi. Selain dibancuh esp juga boleh dijadikan masker dengan membancuh 1 sudu ESP + 2 sudu yogurt. kacau dan tepek pada muka. 


Siapa perlu ambil ESP Shaklee? 

1. Ibu mengandung – makanan nutrisi yg terbaik,membantu kehamilan dan perkembangan fetus dengan lebih baik 
2. Ibu yang menyusu – mengalakkan dan mengekalkan penghasilan susu. Pengambilan esp yang konsisten sepanjang tempoh penyusuan dapat membantu perkembangan fizikal bayi yang lebih sihatPenghidap kencing manis 
3. Kanak-kanak 1 tahun ke atas – sangat sesuai untuk tumbesaran yang sempurna  
4. Pelajar/pekerja/individu dewasa/warga emas - penambah tenaga/energy booster 5. Penghidap kencing manis 
6. Lelaki dan wanita –  untuk mencegah dari penyakit 
7. Orang yang alergik atau alahan. 
8. Wanita ingin menguruskan badan 

Kebaikan dan Kelebihan ESP 

1. Dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang tidak bersifat keasidan. 
2. Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam  
3. Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan 
4. Membantu menjadikan kulit lebih berseri dan menganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit. 
5. Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan,  
6. Memberi ton warna kulit yang sekata 
7. Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu 
8. Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan) 
9. Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral 
10. Rendah lemak, tanpa kolestrol 
11. Diproses pada kadar suhu rendah dan menjaga kualiti protin yang tinggi 
12. 1tin 850g dihasilkan dari 30kg kcg soya 
13. Diproses menggunakan air bukannya alkohol untuk memelihara kandungan isoflavone 14. Protein soya(tumbuhan )lebih mudah dihadam berbanding protein haiwan 
15. Membantu mengurangkan risiko kanser,  
16. Bertindak sebagai antioksidan,  
17. Menguatkan sistem imun tubuh,  
18. Mempertingkatkan tahap kolestol baik,  
19. Memelihara kesihatan jantung  
20. Membaiki pigmentasi – membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur, pigmentasi, kedutan dan kesan tua 
21. Membaiki memori – meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan 
22. Pembekal tenaga – membekal tenaga dengan segera dan meningkatkan  sistem imun, maka ia baik untuk kekal bertenaga, mencegah migrain, insomnia dan tekanan 
23. Baik untuk hormon – kacang soya kaya dgn isoflavones.  
24. Membantu merendahkan paras kolestrol,  
25. Mencegah osteoporosis  
26. Membantu pembentukan sel-sel baru. 
27. Membantu menyembuhkan gastrik.  
28. Memberi kekenyangan, sesuai untuk diet menguruskan badan. 
29. Mempercepatkan pemulihan luka selepas pembedahan. 
30. Memudarkan parut 
31. Membantu pembinaan tubuh kanak-kanak 
32. Kecantikan kulit dan rambut 


Perbezaan ESP dengan soya lain 


1. Dihasilkan daripada soya non-GMO (selamat dari risiko toksin) 
2. mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan 
3. Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral 
4. 1tin 850g dihasilkan dari 30kg kcg soya 
5. Diproses menggunakan air bukannya alkohol untuk memelihara kandungan isoflavone 
6. Rendah lemak, tanpa kolestrol 
7. Diproses pada kadar suhu rendah dan menjaga kualiti protin yang tinggi Sel badan kita terbetuk dari protein. Seharusnya kita memerlukan protein yang berkualiti bagi pertumbuhan sel baru. Sel yang sihat lebih mudah menyerap zat dan vitamin dan ini secara tidak lansung badan kita sentiasa sihat,cergas dan bertenaga.  

Sel--Tisu--Organ--Sistem



Liza yang tengah mengandung pun ambil ESP. Ibu dapat khasiat baby pun sama :)


So, siapa yang dapatkan HARGA RUNTUH sempena 
PROMO ESP meh cepat whatsap

aliza 0127852053