Sunday, November 13, 2011

Apam polka dot marbel

Assalamualaikum


Bangun pagi gosok gigi,pergi sekolah cuci muka 
* pe lagi erk , tak ingat dah ..ngeh3


Ha, tuu yang pagi2 ngadap laptop tuu dah gosok gigi ngan cuci muka belum ? 
Jangan bangun2 terus jer ngadap laptop, tak baek tuk kesihatan tau .. memandai jer aku .. haha




Nie aku nak cerita sikit pasal malam semalam .. wakakakakakakaka .. * aik lum cerita lagi dah gelak , bukan pe kalau di ingat balik macam kelakar pun ada .. Camnie, aku dan dua orang kawan aku ingatkan nak berbisnes lah sikit kan .. so kitorang mencuba untuk buat APAM POLKA DOT tuu ..






Dan ini adalah hasilnya... Nampak tak pe jadi kat kitaorang nya APAM POLKA DOT tuuu ? Kalau korang perasan apam tuu tak naek macam sepatutnya pun patu dot nya tak berapa nak jadi * disebabkan tangan terlebih bedung kot, tuu yang masa piping tak jadi dot2 nya ... hahaha



 

Pastu bila tengok masa dah makin malam , last2 kitaorang satu kan untuk di jadikn kek jer .. So, bisnes untuk menjual APAM POLKA DOT nie cancel lah jawapnya .. kui kui kui ... * leceh gak lah nak buat benda alah nie .



 


Ha, yang nie pulak kek yang telah dipotong - potong tuuu .. Walaupun APAM POLKA DOT nya tak menjadi tapi  rasanya tetap  ummmppphhhh tau .. buktinya aku bangun pagi tengok dalam peti sejuk bersih dah semua .. habis dimakan tau .. macam kata pepatah jangan pandang hanya dari luaran sahaja .. * betul ke pepatah aku nie 



Akhir sekali maka terhasil lah APAM POLKA DOT bersama KEK MARBEL



p/s : buat kek coklat lagi senang .. ngeh ngeh ngeh



 

6 comments:

nishiyanisha said...

macam teringin nak rasa pulak. meh post kat nisha. HAHA. nisha jadi first customer.

noraliza said...

nisyiyanisha : mai dtg umah nnti leh buat yg lagi canti tuk nisha..post2 tak best ar..hahaha

Mrs Nazar said...

huhu... jgna la cepat give up..dulu akak wat gak apom tu ..kalu nak mengedot2 tu awk pakai pincagari...mcm nak bagi bb makan ubat tu..insyaalah jadi cantik n bersih..;)

saya buat memang jadi serupa mcm awk lah..mcm tak naik kan..dua tiga kali try mesti dia jadi muncit nyer apom nyer...

nishiyanisha said...

busy ni susah sikit nak ziarah menziarah. haha. kata nak meniaga. nisha nak jadi first customer ni. haha

Run Away said...

jangan panadang sebelah mata...hekhek....rasa tu yg penting kan...;d

PinQib said...

rajin da boleh jd bini orang da teww