Sunday, September 11, 2011

Topup


Assalamualaikum




Salam hari ahad semua .. Ha, yang dah dok online pagi camnie dah mandi ker belum tuuu ? kalau aku jangan di tanya yer... kui kui kui .. Korang tahu tak isu semasa yang hot gak lah .. hahaha ..pasal isu topup yang akan dikenakan tax 6% pada 15hb nanti dan eletrik akan ditambah 1% kalau melebihi rm77.40.. tuu lah harganya kalau tak silap aku ..Lepas nie duit topup kena lebihkan lagi lah nampaknya ..





Pada pendapat koranglah kan , patut ker gov buat camnie ? kalau akulah, aku rasa macam tak patut jer, tengoklah masa dorang dok naikkan harga letrik , kononnya supaya rakyat berjimat cermat tapi kalau dah naik2, camna lah rakyat nak berjimat .. memang sekarang nie leh dikatakan kalau takde duit memang x leh nak hidup, semua barang dah mahal .. nak berjimat makan maggi , pun dah mahal gak .. pokoknya zaman sekarang nie memang zaman duit lah [ nie kata2 bos aku .. haha ]






nie harga topup bermula 15hb nanti yer




p/s : duit, duit


5 comments:

Lady Ann, said...

euwwww ! annoying giler harga topup pown na naekkan.

H.J said...

tak jadi naik plak tax tu..haha

Qaseh dalia adelia said...

xpatut sengkek , seb bek tak jadi cukai tu lau tak ngamuk sakan r

Run Away♥ said...

/salam kenal..dan slmt hari raya...;d

ILA HonEyBuNNy said...

selamat sekarang xjdi kan...adoii la...

semua barang nak naik harga...apa pun tak boleh..ehheh