Friday, September 16, 2011

Satu malaysia satu perjumpaan

Assalamualaikum


hai semua, buat ape jer sempena hari satu malaysia hari nie? Takkan dok rumah jer kot.. ngeh3 .. Sempena satu malaysia hari niekan aku dan geng satu rumah dulu telah membuat satu perjumpaan ..


Al maklumlah lepas dah habis belajar memang susah dah nak berkumpul semula .. masing - masing sibuk jer kan .. So, hari nie dapatlah kitaorg melepaskan rindu.. ecececehh..

Tempat perjumpaan : city square johor bahru .. hehehe

Masa : dalam 12.30pm camtu

Yang terlibat : noraliza, aien, suraya dan eisya

Aktiviti : mula - mula tuuu kitaorang pergi survey tiket movie.. then tunggu cik suraya tuk lunch sama2 , sebab cik suraya bekerja so dapat lunch jer ngan dia tadi .. huhuhu .. Dah siap lunch , macam biasa lah kitaorg pun posing2 sikit tuk kenangan kan .. pastu aku, aien dan kak eisya tengok movie pulak.. kitaorg tengok cerita NASI LEMAK 2.0 .. beessssssssstttttt sangat, asyik gelak jer .. memang tak rugi ar tengok cerita tuuuuu .. dah selesai tengok movie kitaorang makan eskim pulak .. Akhirnya dapat gak merasa eskim BR .. hehe .. tapi lagi dap eskim wall's gold ar ..papepun hari nie seronok sangat dapat jumpa dengan dorang semua walaupun jap jer .. Oklah, jom layan gambo pulak yer .. kui kui kui







































































































p/s: salam satu malaysia semua :)

3 comments:

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

baru terjumpa blog awak... lepak sini jap

nishiyanisha said...

u look so gorgeous in those flowery dress and denim jacket(i guess) HAHA. tak tau fashion sangat.

Nizam Aziz said...

hohoho.baskin robbins and food court. i miss cs so much..even jb,dah lama tak singgah sana. :)