Wednesday, September 7, 2011

Review Hantu Bonceng

Assalamualaikum


Siapa yang belum tengok citer nie lagi?


Kalau belum tengok pi lah ajak bf/gf,abg,adik,bapak,mak,atok,nenek dan yang lain-lain pi tengok cerita nie yer .. Entry lepas aku ada cakap nak review cerita nie kan , so hari nie aku nak review sikitla pasal cerita nie ok ..



* masa accident tuu, si juliana leh pulak dok jerit jer tak join sama lompat cam zizan [ biaselah ceritakan, kalau tak cane si juliana tuu nak jadi hantu boceng ..ngeh3 ]




* aku gelak gila2 masa zizan teringat kata2 nenek dia kalau jumpa hantu bogel jer depan dia .. hahaha





* kesian zizan kena nasi kangkang, patutlah dia ikut jer kata juliana tuuuu



* pasangan kawan zizan dengan adik ustaz tuu bahasakan diri dorang boboy ngan gegirl tau .. hahaha




* rupa - rupanya watak juliana evans tuu kembar , adik yang mempergunakan kakaknya [nak tahu apa maksud aku kena tengoklah yer ]










dan ini trailer filem nie



p/s : teringin nak makan pizza hut lah..huhu



8 comments:

zazaw said...

kawan zazaw asik postpone je tgk cite ni

bengang boleh

A.I said...

kawan aku kata tak best.
so malas lah.

heee.

Pupel Liyana said...

dah tengok dah :) besh juga..

noraliza said...

zazaw: hahaha..xpe,ada masa lagi kot nak g tgkk..g pat tau. :)

noraliza said...

a.i: haha..nak kata tak best tak jugak,tapi leh layan lagilah..ngeh3

noraliza said...

pupel liyana: gud2..hehe :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

ramai yg kata beshhhhhhhhhhh !

tapi xtgk ag :(

Robot | Sakti said...

raya-raya pun ada hantu jugak ke?

hehehe