Saturday, September 3, 2011

Raya 2011



Assalamualaikum


Hari nie dah 5 syawal dah kan , cepat jer masa berlalu .. Tapi aku tahun nie tak rasa sangat suasana raya tuu .. Nie adalah aktiviti2 aku di bulan syawal





syawal 1: pagi tuu macam biasalah lah kan, tapi lepas dah settel semua dok umah diam2 jer, tunggu sedara- mara dan jiran tetangga dtg kerumah .. tapi malam tuu aku, mak dan uda aku pergi rumah dak shap.



syawal 2: hari raya kedua nielah baru aku berjalan pergi rumah saudara - mara semua ..



syawal 3: aku dah mula start kerja tapi sebab masalah kecirit biritan aku terpaksa balik ke rumah dan berehat sahaja .. selain saudara mara yang berkunjung malam tuu family dak shap pulak datang ke rumah aku .. sediy gak dak shap tak dapat datang disebabkan demam , time raya pulak nak demam .. kui kui kui



syawal 4: di siang hari aku menjalankan tugas di tempat kerja dan malam semalam baru pat jumpe dengan dak shap , dah beberapa hari dok umah sebab demam akhirnya , alhamdulillah dak shap dah sihat sikit dari demamnya tuu.. dapatlah tengok cerita hantu boceng [ nanti aku review filem nie ea ..tungguuu ]




syawal 5: dan hari nie, aku kena kerja shift petang [ baru plan nak raya dengan nisha,aien,suraya,nina dan kawan - kawan yg laen ] tapi tak dapat nak join .. nak cuti syg lak ..ngeh3




Disebabkan mood raya tak berapa nak ada, gambar pun cam takde jer .. Seronok jer bila tengok gambar orang lain yang beraya .. Macam meriah jer .. huhu .. Sorilah kat dak nishiyanisha sebab takde gambar rayalah yang nak tunjuk ..



p/s; sedih gak sebab dah tak dapat duit raya lagi.






4 comments:

EnciK AxixOu said...

taun neh raya paling xbest .

zazaw said...

kesian nya raya kena kerja kak
hikhik

cik hani said...

adik i pun demam..beraya kat hospitl

Encik Psychopath said...

dah tua pun nak duit raya lg ke. haish.