Saturday, July 2, 2011

Transformers 3 : Dark of the Moon Mantttttoooopppp


Assalamualaikum






Nak dekat 2 minggu jugak aku tak coret pape kat blog tersayang nie ... ngeh3 .. So malam nie aku nak buat sikit review pasal filem TRANSFORMERS 3 : DARK OF THE MOON nie lah yer..Walaupun kepenatan semalam aku nak gak pergi tengok movie nie .. Kalau tak tengok semalam entah bile lah aku dapat tengok cerita nie gaknya ..


1 . Ada satu part yang tak elok ditonton oleh budak2, dimana camera ada fokus kat bontot si heroin tuu .. tak senonoh jer yawwww


2. Aku memang kagum gila dengan teknologi dorang .. Pandai sungguh dorang buat filem yang berkualiti .. manttoooppp


3. Pastu kan ada 2 robot kecik yang tinggal dengan hero tuu , comel sehh ... sampai aku bisik kat dak shap aku nak robot camtu satu..hehe


4. Masa roket nak hantar geng optimus prime tuu balik tempat asal , robot jahat dtg serang and letupkan roket tuu .. tapi aku dah dapat agak si optimus prime and the geng tak mati punya, dorang selamat.. dan tekaan aku tepat tuu .. Biaselah filemkan, ner leh watak utama mati .. ngeh3



5. Untuk filem nie aku bagi dalam 4/5 mata ar ..



Ok, cukup ar tuu ea sebab kan aku cakap sikit jer nak buat reviewnya .. hahahaha .. tapikan yang aku tak sangka ramai gila tengok movie nie walaupun midnite .. Nak masuk panggung pun jem gituuu .. Selamat masa masuk, filem tuu belum start lagi .. So, pada sesiapa yang nak pergi tengok movie nie, korang pergi jerlah tak rugi punya .. bestt yawww












p/s : esok hari minggu hari merehatkan diri, selamat berhujung minggu.



14 comments:

Taufan Bin Ribut said...

bumblebee paling comel dihati ku ^_^


Entri terkini : entri ni aku taip dalam keadaan separa normal.
Ebtri sebelum : Kehenseman aku terserlah bile berkaca mata ^_^

Watch my video song!!

nishiyanisha said...

=) . update jugak akhirnya! =) . giler nak tengok transformer. sampai sekarang tak dapat tengok. haha

nelly said...

nelly tak pernah tengok ~~
=='

kocix! said...

adoiii bile la aq dpt tgkk..

zazaw said...

zazaw tak penah layan cite ni
sadis kan

Aliza Zeke said...

Taufan bin Ribut : btol2..hehe

Aliza Zeke said...

nishiyanisha : hahaha..cpt2 g tgk nisya :)

Aliza Zeke said...

nelly: adoi.. rugi lah nelly tak penah tgk.hehe

Aliza Zeke said...

kocix! : time cuti g lah ngk kocix :)

Aliza Zeke said...

zazaw ; mmg sadis ar zaw nie .. hahaha

Encik Psychopath said...

6/5 la.

HonEyBuNNy said...

sob3...

xdapat nak tengok tau...nanti je la tengoknya...heheh

saya bukan tomato said...

jom la tengok dgn tomato pulakkk T_T

Mrs.Yie said...

cite ni memang anak akak yg sulong tu suka sangat..dari transformers satu lagi..asyik pasang cd tu je hari2..