Thursday, June 23, 2011

Go malaysia


Assalamualaikum





Alhamdulillah dah lepas pun ujian lisan untuk penolong pegawai tadbir tuu .. Tapi aku tak mengharap sangat lah dapat .. Masa tengok soalan tuu nak tergelak pun ade, bukan ssh tau tapi sebab aku tak paham soalan nya melainkan soalan matematik memang aku buat betol2 .. hahahaha.. kalau ada rezeki dapatlah aku kerja tuu.. saingan ramai tuu ..






Sebenarnya, aku nak cerita pasal bola sepak tadi .. Baru jer pasukan malaysia berentap dengan lebanon .. Tahniah kat malaysia sebab layak ke pusingan seterusnya .. 2-1 pun ok lah jugak kan , daripada kalah . ngeh3 .. Papepun all the best untuk skuad malaysia ok !












p/s : teringin nak makan nan cheese denga bubur ayam kat batu pahat tuu .. huhuhuhuhu





12 comments:

Citarasa Rinduan said...

memang bangga sangat2 Malaysia menang

dik, dah pi interview kat MPPG kan??
amacam okey tak interviewnya

ghost writer said...

macam tak caya pun ader..walaupun tak tengok match tuh tapi terkejut jugak tau resultnya..manthab malaysia!

nishiyanisha said...

good luck yer! =) . btw, patut lah dengar orang laki jerit macam nak gila kat cafe td. tengok bola rupanya. harharhar

Encik Psychopath said...

malaysia boleh. proud.

saya bukan tomato said...

waaa kat BP ? katne ? nk jugakk T_T

dianamisri said...

oit kau pe kabo..asal aku msg x rply?sombong la seyh,,mentang2 aku menganggur kannnn....

Mrs.Yie said...

x sangka betul lubnan boleh kalah ngan malaysia..hehe..rezeki2..tahniah.. :)

Rtp Farra Arisha said...

i'm not football lover tp still support skuad mlsa. hehe :))

Bigdaddyz said...

malaysia boleh!

ella said...

good luck for next interview!

Qaseh dalia adelia said...

malaysia kita ! alhamdulillah ..

ghost writer said...

maap liza sebab aku baru singgah.nih pun sebab baru onblog.

harap kemenangan akan berterusan.