Wednesday, July 20, 2011

Adam dan Nuh

Assalamualaikum



Aku nk tanya siapa pernah makan dekat restaurant my frenz yg kat kempas yg kat tepi jalan tuu ?? terutamanya orang Johor lah .. Saje jerlah aku nak tanya siapa yang dah pernah pergi makan kat situ kan .. Sebab hari selasa hari tuu aku ada pergi makan kat sana .. Sempena nak sambut befday Adam dan Nuh .. Siapa Adam dan Nuh tuu ?? Adakah mereka berdua anak aliza zeke ?? kalau betul lah tuu anak aliza zeke, bile pulak dia nie kahwin ?? jeng jeng jeng ..






Dalam kul 8.30 pm camtu sebanyak dua buah biji kereta telah berangkat untuk meraikan hari jadi Adam dan Nuh .. Lepas jer sampai , kitaorang tinggal duduk dan order air jer sebab Kak yan dah oder makanan dulu .. Dalam beberapa minit, satu persatu makanan sampai .. Sate, keropok lekor , kentang goreng , nasi daging merah pulak untuk aku dan dak shap .. yang lain ada order nasi ayam kunyit, tomyam, nasi USA , dan macam2 lagi ..






ini adalah kek adam dan nuh .. adam dah berusia
2 tahun dan nuh pula baru berumur setahun







Nielah dak adam yang baru berusia 2 tahun tuu .. comelkan







Nie pulak dak kecik yang comel lotey mata besar si Nuh






Kalau korang nak tahu adam dan nuh nie anak kepada kakak - kakak shap , kiranya anak buah shap lah .. dan kakak - kakak shap tuu bakal kakak ipar akulah kirenya .. hehe.. insyaallah .. bukan nya anak aku yer.. kui kui kui .. Ingatkan nak tepek gambo banyak2 masa bfday dak comel dorang nie tapi gambo semuanya kat camera abg ipar shap .. so, aku tepek gambo pe yang ade jerlah yer ..






Abaikan muka aku yang keserabutan,kepenatan itu yer,
sila tengok gamba Nuh yang comel jer











p/s :ingatkan nak membebel panjang2 tadi, tapi keletihan membantutkan pemikiran pulak ..
hehehe .. terima kasih sudi baca yer








3 comments:

Encik Psychopath said...

comel2.

ghost writer said...

satu hari nanti kamu akan punya anak-anak yang comel Liza..

doakan gitu deh..

Penghuni 60 said...

sekedar singgah...
^_^
salam persahabatan