Sunday, July 24, 2011

Gambar pre wedding dan majlis akad nikah raja amir dan nurul syuhada



































































Gambar nie semua aku amik dekat The photographer studio & gallery .. Tahniah untuk raja amir dan nurul syuhada .. Moga kekal hingga ke akhir hayat .. Kalau nak tengok video majlis akad nikahnya KLIK SINI


9 comments:

Mrs.Yie said...

tahniah buat pasangan..suka je tengok gambar2 kat atas.. :)

Citarasa Rinduan said...

Ya allah, cantiknya hasil shoot photografie tersebut..
lagilah mempelai mmg cun dan hensem

tahniah utk mereka dan pasangan mempelai...

fatin hanani said...

taniah pada pgantin baru ni :D

cantik sgt...
terngn nak kwin bila tgk org kawin hehehe

cantik depa 2 :D

ILA HonEyBuNNy said...

tahniah nurul syuhada n raja mir..

suka la tengok pic kawin....

semalam ada tgk gak dalam majalah tiga...heheh

miss lolly a.k.a luvfareda said...

CANTEK !

ghost writer said...

kalau lar aku punya momen begini,paling penting punya photo2 yang begitu exclusive..

Imran nyambek said...

lu bile lagi?

Encik Psychopath said...

raja amir very lucky guy.

masshie mastura said...

dh prnh tgk video dorg. gojes giler nurul syuhada nie, nk nnges tgk T.T