Tuesday, May 31, 2011

Dah boleh pun..ngeh ngeh ngeh


Assalamualaikum




Macam dah lama jer, aku tak update pape kan ..bukan nya tak nak update tapi blog nie bagi masalah dekat aku.. Dah nak dekat 2 minggu kot aku tak dapat nak log in blog taktahukenape aku nie .. Mula - mula aku malas dah nak layan blog lagi .. kecewa ar kononnya .. Rupa2 nya bukan aku sorang jer yang hadapi masalah nie.. tapi ada gak bloger lain cam aku .. tak boleh nak log in .. pelik gak ada yang leh bukak cam biasa dan ada yang tak leh ..kui3




Lepas tuu aku create ar lagi satu blog baru .. then dak ZAZAW suruh aku try log in melalui google .. mula - mula tuu aku try tak leh log in gak tapi tetiba hari nie leh pulak .. dengan cara yang di guna pakai si dak ZAZAW .. tuuuu yang gumbira nie.. ngeh3





So , aku berharap lepas nie blog aku nie tak wat hal lagi .. walaupun sekarang dah tak leh nak log in macam selalu .. Log in cara apa ntah ... Kalau buat hal lagi memang aku bersara jer ar dari dunia blog nie .. hahahaha





10 comments:

aien harun said...

ade pblem ea??
xtaw plak eden..

Citarasa Rinduan said...

ramai blogger yang bising2 tak dapat sign in..
alhamdullilah... ramai juga yang tak kena

Budak Botak said...

He3, selamat berblogging semula...

Entry terbaru -> 10 Kemalangan Paling Mahal Dalam Sejarah Manusia... (",)

zazaw said...

ha kan dah kata.
tak mau caya
hikhikhikhik

noraliza said...

aien harun : a'ah..mesti blog ko ok jer kan..gud2 :)

noraliza said...

citarasa rinduan : betul2..biaselah benda free kan.hehe

noraliza said...

budak botak : wokeh :)

noraliza said...

zazaw : haha..maceh lah zaw..dtg ar jb,leh banje eskim 30 sen..ngeh3

HonEyBuNNy said...

ila pun haritu xdapat nak log in..gerammm gila...

then skrg da ok dah...sakit hati kan nak berblog top2 xleh nak log in lak..huwawaw

YM said...

alhamdulilahh :)