Saturday, June 4, 2011

Camna lah kau leh dapat masuk final yawwww


Assalamualaikum


Malam yang dingin nie aku nak nak story pasal AF9 .. Baru jer habis nonton AF9 nie .. Sebelum tuu aku nak tanya ada ker peminat LENA kat sini .. Kalau ada harap maaf lah yer , sebab aku nak kutuk LENA nie.. wakakakaka ..



Sebenarnya aku takdelah fanatik sangat cuma aku rasa macam tak adil jer , sebab si LENA tuu dapat masuk final .. Padahal dia selalu kena kritik ..tadi dia nyanyi pun tak best langsng .. si erul lagi layak aku rasa masuk ke final .. Papepun ikut nasib kan .. rezeki masing - masing , yang paling penting FINA dapat masuk final .. dan juga HAZAMA .. ngeh3



Last sekali aku harap Finalis2 akan buat persembahan terbaek untuk minggu depan .. FINA @ HAZAMA sahaja yang layak jadi juara maaaaaa ... kui3












16 comments:

AISHA INANI said...

aku last layan time adam jek.
lepas tuh tak penah amek tau dah. thehee~

ila said...

fina la mng ea.hahah

yeay sagat gmbira erul tsingkir(jgn mrh ea)

lena pon sye x suka jugak

sherah said...

ape cuite af skrg ni haa hehe

nababe sory taw lame tak drop by sini :( miss you!

SHAH DODOL said...

minat ko sama ngn aku.. weee sep2X :D

Amni said...

hi dear...... heeeee...nampaknya ada jugak yang setuju lena keluar malam tu.. kitorang pun sama.. haizzzz...... cam tak puas ati plak erul keluar malam tu.. huu... maybe dorang ada dua laki dan dua perempuan untuk final kan.. huhu

zazaw said...

haisehh
zazaw tk layan AF
hikhik

noraliza said...

aisha inani : hahahahha..aku pun layan gitu2 jer.ngeh3

noraliza said...

ila: x marah pun..hehe

noraliza said...

sherah : next week af dah final pun..

miss you too babe :)

noraliza said...

shah dodol : haha..sep2 :)

noraliza said...

Amni : jgn nanti lena yg juara dah ar...tak sukeeeeeeee..hehe

noraliza said...

zazaw : bis layan pe zaw ? idola kecil ea? hehe

cik hani said...

tak tau nk minat sape n sokong sape.. sbb tak tengok af.hihihi

kid said...

aku layan imam muda.haha.

kid said...

aku layan imam muda.haha.

Hanis MY said...

wow tak sangka eh..dah lama dh tk tgk huhu...anyway salam kenal...