Thursday, April 7, 2011

Myspace

Assalamualaikum


Tadi aku saja jerlah nak buka myspace .. dah lama gak tak buka myspace nie .. Email dengan password pun aku dah lupe tapi bile try - try,lepas lak ... hahahaha .. Jom tengok myspace aku dahulu kala .. Aku dah siap print screen lagi taw.. hohohoho







Nampak tak tuu umur aku pun aku tak tukar tau.. Aku guna myspace nie last sampai aku berumur 20 tahun ..tapi sekarang aku dah berumur 22 tahun.. Kiranya dah 2 tahun gak aku tak buka myspace nie kan .. Lama sehh .. Dulu nama popular aku orked , sebabnya aku suka bunga orked and nama orked nie cam unik jer bagi aku .. Masa aku jadi fasi pun aku guna nama orked ..ngeh3 ..





Jejaka kacak tuu buah hati aku , siap tepek lagi muka dia kat myspace aku .. ahaha .. rindu pulak kat dia .. sob sob ...




Gambar kat laut batu pahat.. Aku pun dah lupa ape nama lautnya ..
Tapi sungguh mendamaikan kalau lepak kat situ ...





p/s : moga aku sihat - sihat saja sok ..





7 comments:

Anisa Hang Tuah said...

hokeiii..
maspes nis pun hape rupe laa
:'(

Encik Psychopath said...

delete la wei. org da lame da delete.

noraliza said...

anisa hang tuah : haha..dah lame tak bukak jugak ea nie..

noraliza said...

encik psychopath : hahaha..biar jer.leh tunjuk kat anak cucu nnti mespes eden tuu..

Anati Soki said...

omg!!! my space/?? heheheh
anat pun dha bertahun tak bukak.. pssword pun dah lupa.. aish... hehehe

Lyaa Suriany said...

lya memang da lupe terus passwrd.
dulu pun mmg xlyn sgt ms.
heee

Nizam Ash Aziz said...

oh tidak.mespes semakin kretip. fenin nak guna. -.-