Saturday, April 9, 2011

Korang tahu tak apa maksud simbol nie ?

Assalamualaikum




Sebelum nie aku pernah baca pasal simbol nie dekat blog beautiful nara tapi masa tuu aku macam tak ambik tahu sangat lah .. Sekali hari tuu aku tengah tengok tv,siaran astro ria tiba - tiba keluar simbol nie ... Kalau aku tengok berita kat tv3 bila iklan mesti ada gak simbol nie.. Pernah gak aku nak buka blog fatin liyana tetiba papar gambar simbol nie .. bila aku refresh semula baru leh tengok blog dia.. dari situ aku dah pelik pasal simbol nie .. Aku tertanya - tanya apa maksud simbol nie sebenarnye erk ? Korang tahu tak , apa maksud simbol nie ,kalau korang tahu share lah dengan aku yer..










































p/s : bila tengok gambar dan video nie aku rasa takut lak .. tolonglah bagitahu aku ada apa dengan simbol nie ?







10 comments:

niesz said...

niesz pun baru tahu pasal simbol ni but mkna d sebalik simbol ni xtahu plak..ermm..kena search ni..da lame x on9, rase mcm da bnyk yg niesz tak tahu..hehe..

noraliza said...

niesz: tuulah kena buat research pasal benda nie kn..tgklah kalau ada masa nnt nak cari lagi ada apa dgn simbol nie..

Nesa Wazir said...

emm..hmm.. bile fikir2 mcm slalu nmpak, tp xtau ape mksudnye n kat mne~ ==

ghost writer said...

aku sendiri mau google akan simbol nih..

masa layan dvd filem Monster,simbol nih terlalu banyak wujud dalam filem tuh...

noraliza said...

nesa wazir : a'ah..tulah tak tahu apa maksudnye kan..

noraliza said...

ghost writer : masa tgk filem tuu simbol tuu keluar tiba - tiba ker?

joyahLisa said...

ni CELCOM punye keje la za ui..
saje jek bikin gempak..

Anati Soki said...

mcm ada maksud tersirat je kat simbol tuh.. nk buat research pun cm scary je .. tkot tau kbnrn simbol tuh..

Yellow LEOpard said...

aku rasa betul kata joyahlisa tuh, ni simbol celcom..but i'm not so sure..so jom siasat ramai2..hoho

ade said...

wew,, baru tau nih,, simbol pa?