Thursday, April 14, 2011

Aku suka tengok baju - baju kat sini



Assalamualaikum





Mesti sekarang nie ramai yang suka beli barang online jer kan .. Nie aku nak rekemen kan satu blogshop yang best ... Boleh dikatakan kalau aku online jer mesti aku singgah tengok baju - baju kat blog tuu .. Bukan apa , bila nak beli tuu kena pikir gak budget nye kan .. Nanti kalau ada ongkos lebih aku nak shopping banyak - banyak kat situ .. ngeh3 ... Buat masa sekarang nie aku cuma kecek kat my kuci jer .. Insyaallah ada rezeki dapatlah baju yang aku nak tuuu .. hehehehe





Dekat blogshop yang aku rekemen kan nie bukan hanya jual baju jer tau ... tapi ada gak jual beg , dress , contact lens dan macam - macam lagi .. Kalau korang nak tengok apa lagi yang ada kat blogshop tuu pergilah teropong yer .. Nama blogshop tuu ialah BIFA'S COLLEZION





Gambar kat atas nie bukan barang tuk dijual ea,
tapi nielah owner BIFA'S COLLEZION tuu












p/s: perasan tak blog aku dah berubah rupa .. tapikan takder header yang best ar.. Ada sesiapa yang sudi nak buatkan header untuk aku tak ? hahahaha





10 comments:

Anisa Hang Tuah said...

jom kita terjah
cuci cuci mata

:D

noraliza said...

jangan cuci mate jer nie..borong sekali..hehe

nelly said...

nak juga ! ! !

Izyan Masri said...

WUWUWU.HABISLAH DUIT YAN LEPAS DAH TENGOK BLOGSHOP NI T_T

HonEyBuNNy said...

betul cakap anisa tu....jom2 nak cuci mata jugak neh...heheh

noraliza said...

nelly : kena beli ar nelly..hehe

noraliza said...

izyan masri : hahahaha..nak mintak yan banje sekali ar..cam banyak duit jer yan.hehe

noraliza said...

honneybunny : hehe..cuci mata jer ker.

Izyan Masri said...

HAHA.DAH TENGOK SEMALAM.TINGGL NAK PILIH PASTU BORONG JE NI T_T WUWUWU.HABIS DUIT

noraliza said...

izyan masri : borong jangan tak borong ..hehe