Thursday, March 17, 2011

Jomgig


Assalamualaikum


Sape kat sini suka and layan lagu - lagu indie ? Cepat angkat kaki.. ngeh3.. Kepada yang layan indie - indie nie mesti rajin pergi gig kan.. Dulu aku ada gak pergi gig nie tapi sekarang dah tak dah.. Geng pun dah takda ... Sebenarnya nie ada satu website yang aku nak share dengan korang .. Kepada sesiapa yang layan lagu - lagu indie nie,leh lah terjah website tuu .. Lagi satu kalau korang ada band sendiri ker kan leh jugak kalau korang daftar kat sini.. Website nie pun dah ramai pengikut nye.. Dekat FB dah 5210 yang meng LIKE page nie tau.. Jom ar menambahkan bilangan nye lagi..yabedabedu ....





-
-
-
-
-
-
-




lagu pilihan aku kali nie.. Layannnnnn






21 comments:

Anisa Hang Tuah said...

mamat yg pakai cap tu hensem
hikss

PinQib said...

tskkk
x layann sngat lgu indi
layan lg k-pop hahaha

aliza said...

anisa hang tuah: wahhh gatai,ngl yg ensem jer.hehe

aliza said...

pinqib: hahahahaha...

YUL said...

wah, budak indie eh, haha, best layan lagu indie nie, tapi tak suke g gig, hikhik

cik ewun said...

huahuahua saya ni mcm xindie pon kehekh..gadi melayu boleh la hihi

Encik Psychopath said...

ku ingin terjun laju,
mendarat tepat dihatimu.


boleh?

aliza said...

yul: hehe..layan kan.nape tak suke? serabut ea.

aliza said...

cik ewun: wah3... mmg akhir2 nie cik ewun macam gadis melayu terakhir :)

aliza said...

encik psychopath: hahaha.. :)

nelly said...

I like this ..

aliza said...

nelly: gud2 :)

zazaw said...

sedapppp ouuuuu lagu ni KAKAK ALIZA :)
HAHAHAHAHA

sekamar rindu said...

salam.....

lagu yg beshhh...

YUL said...

haha. tau tkpe. ramai org la, suke dengar je. hee

aliza said...

zazaw : pasal gelak2... hahahahaha

Nesa Wazir said...

sye angkat dua2 belah kaki..hehe :P

tp siyes x pnh tgk gig. x pnh ade pluang..

aliza said...

sekamar rindu : a'ah.. layan gaklah :)

aliza said...

yul: barulah enjoy ramai2..hehe

aliza said...

nesa wazir: takpe , nanti ade peluang dapat gak pergi..tapi kena ajak kawan yg leh layan ar,baru best :)

Qaseh dalia adelia said...

nak jugak kereta...kalau ade lebih sent ye haha