Sunday, March 6, 2011

Harap- harap kau menang lah malam nie


Assalamualaikum

Wei, korang mainlah betul2 malam nie .. Jangan bagi kalah cam hari tuu .. Tak gerek ar kalau korang kalah malam nie .. Nanti aku leh jadi marah .. hohoho .. Mesti readers semua nak tahu apa benda yang aku maksudkan nie .. Sebenarnya malam nie team feveret aku iaitu MANCHESTER UNITED akan berentap melawan LIVERPOOL .. So aku berharap sangat malam nie MANCHESTER UNITED leh menang.. [ dahlah hari tuu kalah dengan chelsea , memalukan tol.. haiya ] tapi takpe malam nie aku yakin korang leh menang punya .. [ walaupun aku tak dapat tgk game korang malam nie , selalu kalau nak tengk aku stay rumah pak cik aku tapi malas lak nak g rumah dia .. nak lepak kedai takde geng pmpuan yg minat bola ar, kang lepak ngan kawan laki kuci marah lak .. haha ]



Kalau korang nak tahu team feveret aku sama dengan my kuci tau .. Kebetulan pulak team feveret ktorg sama.. Kalau tak , dah berperang ar .. Tapi world cup , feveret ktorg lain .. Aku penyokong GERMAN tapi dia ENGLAND .. aku ingat lagi masa team ENGLAND kalah dengan GERMAN ..terus cancel nak dating soknya sebab team dia kalah ..wakakakakakakaka







Walaupun CRISTIANO RONALDO dah takde , aku akan tetap menyokong MANCHESTER UNITED .. [ dulu pemain feveret aku kat kelab ni encik CRISTIANO RONALDO lah ] papepun MANCHESTER UNITED masih tetap di hati aku ..kui kui kui...
Korang saksikan lah yer malam nie dorang berentap dalam kul9.30pm camtu ..



17 comments:

nelly said...

Yeah !!!!
Sokong2 ..

Anisa Hang Tuah said...

im fuckin pride with chelsea.
no MU in my life.hiks

gadiest ❤ said...

wah..chaiyok2!!za..sediakan pasukan sorak okeyh!!! =)

aliza said...

nelly : yeahhhh! gud2 .. :)

aliza said...

anisa hang tuah : chelsea tak tip top ar nis..hehe

aliza said...

gadiest : kalau boleh nak gak kumpul pasukan sorak tuu..haha

PendekarPetai said...

mu penah kalah ngn pasukan musang.... kikikiki... jgn marah ek.. ti kene jual... wekkk...

The Crow Empire said...

Sob3.. aritu perlawanan tertunda dah kalah dgn chelsea. Smlm lagi teruk kene dgn liverfool. sob2.. nani injured pulak tu. ah~ stress.. Jum aliza, kite pi makan cendol sambil berbual mesra. Boleh legakan stress kekalahan Man U ni. koh3..

(^_____^)

AISHA INANI said...

aku tak minat bola. sekian!

aku kan ayu! hahahahahak.

sissyira said...

salam

x minat bola la...huhuh..

miss lolly a.k.a luvfareda said...

=( kalah doee

miss lolly a.k.a luvfareda said...

=( kalah doee

hamzah ian said...

kalah.. haha

Encik Psychopath said...

kalahahahahahaha !

padle said...

booooooo!!!hee

Robot | Sakti said...

YNWA..
Liverpool dah menang dah.

hehehehe

malam tadi MU menang lawan Arsenal.
tahniah..

:)

PinQib said...

hakhakhak.. sy tetappp sokong Kelantannn teamm <3

sorry mu