Sunday, March 6, 2011

Bukit gambang


Assalamualakum

Korang pernah dengar waterpark bukit gambang yang kat pahang tuu tak ? sape orang pahang mesti tahu kan.. Semalam masa tengah ngedate my kuci ada sebut pasal waterpark bukit gambang nie.. Dia cakap waterpark nie baru lagi .. Bila aku google memang nampak macam menarik jer ..Kalau ada rezeki lebih leh lah pergi sana nanti .. kui kui kui .. Aku nie memang suka kalau bab2 pergi bermandi manda nie.. Lama dah tak berenang -renangan..hehe





















Gambar kat atas nie aku dapat dari satu website ... So kepada sesiapa yang dah pernah pergi bukit gambang nie bolehlah share dengan aku yer .. Kalau betullah tempat nie best leh lah pergi nanti.






9 comments:

ghost writer said...

cuma pernah pegi pantai Gambang jer...

takde kawan memang takkan pegi waterpark theme nih..yang paling dekat dengan aku pun tak pegi,apatah lagi yg jauh..huhu

~ didie oh ~ said...

kite penah pegi , kaka pegi la .. syokk taw ! ;D

Eyra Rizal: Your MUA said...

BASIC TO ADVANCE MAKEUP CLASS BY: EYRA RIZAL

VENUE 1: SHAH ALAM
DATE: 26TH MARCH 2011
FEES: RM350/PERSON

VENUE 2: JB
DATE: 17TH APRIL 2011
FEES: RM350/PERSON

VENUE 3:
SABAH
DATE: 24TH APRIL 2011
FEES: RM400/PERSON



SYLLABUS:

**INTRODUCTION TO PRODUCTS & TOOLS
**ANALYZING SKIN TYPES/COLORS & SHAPES
**FOUNDATION TYPES & COLORS WHICH SUITS THE SKIN
**SHADING & CONTOURING
**EYEBROW SHAPING
**2 BASIC EYESHADOW TECHNIQUES
**MORE TIPS & TRICKS WILL BE REVEALED DURING THE CLASS

HOW TO REGISTER??
SMS : [FULL NAME] space [IC NUMBER] space [VENUE] space [DATE] to 016-2128740

and kindly bank in your deposit payment RM200 to maybank account:
1580 8830 5272 (NORSHAHIRA SHAHRIZAL)

***** LAST REGISTRATION FOR SHAH ALAM : 25TH MARCH 2011
*****LAST REGISTRATION FOR JB : 13TH APRIL 2011
*****LAST REGISTRATTION FOR SABAH : 15TH APRIL 2011

MUA/MAKEUP INSTRUCTOR: EYRA RIZAL
ASSITANT: RIRIEY . N ( junior MUA)

aliza said...

ghost writer : yg pantai gambang tuu best tak ?

aliza said...

didie oh : yer ker..t kalau ada rezeki insyaallah nak g gak.hehe

aliza said...

eyra rizal : wah...promote2..hehe

Robot | Sakti said...

gua pernah kerja kat sana.

erm..bagi gua, kalau untuk kanak-kanak, memang best lah. Orang tua tak banyak sangat game dia. Biasa-biasa saja jika dibandingkan dengan Sunway lagoon.Tapi berbaloi lah dengan harga tiketnya.

:)

liyanaziz said...

huwaaaa, jeles! nak pergi jugak bukit gambang! macam best jeee

cik ewun said...

beshnya bebehhhhhhhhhh!