Sunday, January 23, 2011

Thanks yahoo messenger


Assalamualaikum

Salam hari ahad semua
Korang sihat? Dah lunch?
Kalau sihat and dah lunch bagoslah camtu yer
Nie aku nak cerita semalam kan aku dapat webcam dengan my kuci2 taw
Bukan ape, webcam laptop dia ada problem
Sebab tuu aku happy sangat dapat webcam dengan dia semalam
Tapi rindu memang tak hilang lagilah.hehe
Papepun thanks dekat yahoo messenger sebab menjadi perantaraan
Walaupun webcam dia jap ok, jap tak kan
Tapi sempat lah jugak aku print screen muke dia
Ha tak lupa juga thanks kat kawan dia yang sudi bagi pinjam laptop tuuu

:)

















p/s : saranghae!

6 comments:

Nurdiana F said...

whoaaa. nak jugakkk! hahha

happy always dear :)

aliza said...

kak yan: hehe..maceh bal2.

Cempakamelati said...

Ooo ni dia orangnya si kuci yang selalu disebut-sebut tu..semoga hubungan kalian berpanjangan.

aliza said...

cempakamelati: hehe..maceh yer.amin :)

nazirulhazwan~ said...

pakai skype lagi best (tibe2 jer);p

aliza said...

nazirulhazwan: si dia takde skype ar.haha