Sunday, January 23, 2011

CONTEST BLOG PALING CANTIK, COMEL DAN KEMAS


Contest kali nie aku telah ditag oleh cik nishiyanisha
Maceh yer
Tapi kalau nak di ikutkan blog aku takde lah cantik pun,
comel pun tidak tapi kemas kot
Setakat nie aku tak pernah pulak menang contest
Tapi manelah tahu kali nie boleh menang pulak kan
Jom kita tengok syarat - syarat nya





syarat-syarat penyertaan ::
  1. jadi follower FARZANA FARZANTO.
  2. peserta perempuan digalakkan. kerana hadiah disediakan khas untuk blogger perempuan. kalau lelaki nak masok boleh juga. kalau tak kisah menang baju2 macam kat atas ni. haha (setiap pemenang boleh memilih hadiah or baju mengikut citarasa sendiri di Pelangiwardrobe Hannah. add dulu baru boleh tengok baju2 disana)
  3. ada 3 kategori iaitu blog paling cantik, comel dan kemas. setiap kategori mempunyai 1 pemenang sahaja.
  4. buat 1 entry tentang contest ni.
  5. tag kepada 5 orang rakan blogger anda.
  6. letak banner di side bar blog anda dan link kan terus ke entry ni.
  7. setelah selesai, tinggal kan link entry anda berkenaan dengan contest ni di komen entry ni. saya akan check setiap link yang sudah ditinggalkan.
  8. penyertaan bermula pada 10.1.2011 hingga 10.2.2011.
  9. dalam tempoh sebulan ni mungkin anda boleh gunakan masa ini untuk menghias blog anda.
aku tagg:








p/s :kepada yang di tagg ada masa lagi kalau korang nak hias2 blog korang tuu

6 comments:

nelly said...

gud luck !
=)

Cempakamelati said...

semoga berjaya dalam contest ni.

sissyira said...

salam...

semoga berjaya tau =)


Jom Baca dan Komen--sayang, terima kasih kerana sangat memahami

aliza said...

nelly: thanks :)

cempakamelati: tuulah, kalau menang bes jugak.maceh yer :)

syira: maceh syira :)

aien harun said...

sory..xpt nk juin,p thnks mentag..
kebz an kje xdpt nk juin contest nie..huhu

aliza said...

aien harun: besnye ko dah keje.kui3