Tuesday, January 25, 2011

CONTEST PIC HITAM PUTIH PALING COOL

Assalamualaikum

Salam hari selasa semua
Tinggal lagi bape hari jer kan nak masuk bulan 2
Cepat jer masa berlalu
Kerja pun aku tak dapat lagi.huhu
Jom terus kepada entry yang sebenar nya
Kali nie aku telah di tagg oleh cik LEZAohLEZA
Tagg nya pasal contest picture hitam putih yang paling cool


syarat - syaratnya : KLIK SINI



dan picture yang dipertaruhkan ialah

jeng jeng jeng

-
-
-

si aliza zeke yang tengah tunjuk roti tuu.ngeh3


Sebelum nie ade jugak aku join beberapa contest
tapi tak pernah menang.haha
Mana lah tahu kali nie leh menang kan.
Meriah gak hadiahnye sebab dapat rm100 tuu
Kalaulah aku dapat rm100 tuu aku nak beli jacket
and aku nak buatkan cheese kek untuk my kuci
* al- maklumlah lum kerja lagi kan nak beli bahan pun duit xder.hehe


Kali nie aku tagg :








15 comments:

nelly said...

cooll..
gud luck !

=)

aliza said...

nelly: thanks :)

nishiyanisha said...

hahahah.. =)) .. dah join! btw,, goodluck tau! rm100 tuuuu~

LEZAohLEZA said...

bagus . nex time i tag u lagi k. sbb ikut arahan . ahahaha. gud luck :)

ANATI SOKI said...

goodluck babe!!! :0 anat fllow mellow kamu!

nelly said...

welcome

=)

aliza said...

nishiyanisha: gud2.gud luck kat dia gak.kalo nisha menang leh lah banje mekdi.haha

aliza said...

leza: wokeh.no hal punya.papepn thanks yaa.

aliza said...

anati soki: maceh.
kite pun dah follow mellow awak :)

aliza said...

nelly: ngeh3. :)

PinQib said...

cool pic though

GOOD luck

|How to have a MIXED baby?|

aliza said...

qib: thanks qib :)

Nurdiana F said...

dah reply , thankss :) http://theyayancronix.blogspot.com/2011/01/contest-pic-hitam-putih-paling-cool.html

aliza said...

kak yan: welcome..gud job :)

siti fatimah said...

salam..hye.tq join ye :) good luck