Thursday, January 20, 2011

Panggilan yang tak dikenali menyemakkan kepala otak aku

Assalamualaikum..

Kali nie macam panjang pulak tajuk entry aku.haha
Macam nie ceritanya malam isnin hari tuu aku menerima satu
panggilan dari orang yang tak dikenali
Mula - mula tuu aku taknak angkat panggilan tuu,
sebab hati aku pun dah rase lain macam jer
Tapi aku takot ade hal penting ker kan, so aku angkat jewlah.
Lepas aku angkat panggilan tuu orang tuu say hello,
and aku pun say hello semula
Bila dia dengar jer suara aku dia terus matikan panggilan tuu
Aku pun takde lah syak ape - ape kan
Tuuut,tuutt satu mesej pun masuk
Aku ingatkan my kuci dah reply mesej aku jap lagi no yang tak dikenali
hantar mms gambar anu nye
Terkejut bercampur takut perasan aku masa tuu
Aku terus report kat my kuci
Nak report kat mak aku, mak dah tido pulak
My kuci cakap jangan layan, aku memang tak kan layan lah kan bistu dah takut
Aku ingatkan lepas aku tak layan, dia tak kacau aku lagi
tapi dia send gambar ape ntah lagi
tapi aku tak buka, aku terus delete jer
Tak habis dengan tuu dia asyik kol2 aku jer
Kalau tengok dari nombor tuu bukan nombor malaysia tapi nombor indon
Sekarang nie aku berharap sangat - sangat malam nie dia tak kacau aku lagi
Sebab dah 3 hari berturut - turut dia kacau aku
My kuci ade jugak cakap buat report polis jer
Tapi aku malas ar nak buat report - report nie.hehe
Tengoklah keadaan camna, kalau kena kacau lagi aku
terpaksa lah tukar nombor tepon aku nie.huhu




gambar ini tiada kaitan dengan cerita di atas.hehe


p/s :teringin nak mam pizza hut lah.

7 comments:

Nurdiana F said...

haha. ingat your kuci yang bagi.wakakkak. buat dang je za. rasa nya indon tu stim kot.

dulu ada gak kena. wat tak tahu jee.puas gak kena maki indon tu.wakakkaa;D

sissyira said...

salam...

tajuk dah panjang tu :D

repot ni satu hal panjang citer nanti, baik tukar nombor habis 1o hengget je :D

Cempakamelati said...

Orang gila sex la tu yang buat camtu...ya.. baik tukar nombor telefon jer nanti kalau ianya berterusan.

aliza said...

kak yan: hahaha.selamat bukan kuci yg bagi.a'ah, indon biol camtu.akak kira berani lah jugak nak maki dia.orang tak berani ar.ngeh3

aliza said...

syira: a'ahkan..kalau report t jadi kes panjang..tak bes lak camtu.tuulah kalau dia kacau lagi nak beli nombor baru jew.kui3

aliza said...

cempakamelati: a'ah mmg org gile seks tuu.kui3

zazaw said...

pehhh
gilaaa gempak derr
sape lah yg kacau kacau tuuuu