Tuesday, January 18, 2011

Domain, Hosting & KAV Key I Jiwa Network Giveaway

GIVEAWAY OLEH JIWA KACAU AND DITAJA OLEH JIWA HOST

giveaway kali nie aku dapat dari cik nisya..sempena tahun baru, Blur ada buat Giveaway sikit… Cara nak join senang jek… Cuma follow jek step-step kat bawah nie… Giveaway nie akan berlangsung selama satu bulan dan akan tamat pada 31/1/2011… Tiga pemenang akan dipilih dengan menggunakan Random.org… Hadiahnye adalah seperti di atas dan bernilai lebih kurang RM150.00… Kesemua peserta wajib follow step-step dibawah ni… Hadiah mungkin berubah jika ada sesiapa yang ingin menjadi penaja sampingan… Syarat-syarat ialah…

  1. Copy tajuk post nie bulat2…
  2. Buat satu post dan mention blog Jiwa Kacau dan penaja Jiwa Host
  3. Copy banner Giveway nie…
  4. Linkan banner ke post asal
  5. Follow Fan Page Jiwa Network (x wajib)…
  6. Follow Twitter Jiwa Network (x wajib)…
  7. Follow Google Friend Connect Jiwa Kacau (x wajib)…
  8. Tag 5 orang rakan-rakan yang lain dan bagi tahu mereka…
  9. Tinggalkan link post korang kat post asal

Hadiah-hadiahnya ialah…

  1. Domain .com .org .net .biz & .info semalam 1 tahun…
  2. Hosting package 1GB storage dan 10GB Bandwidth selama setahun…
  3. Kaspersky Antivirus Key 2011…
best kan hadiahnya,jomlah join

aku nak tag:







8 comments:

diana said...

blur ke??
oo..dia ni yang suka tipu bw tu kan??

aliza said...

ape nye kak?
tak paham lah..

Cempakamelati said...

Ok gak hadiah dia tu, tapi lepas setahun kena bayar la kalau kita nak teruskan berblog kat sana. Buat masa ni taknak lagi sebab visitors tak ramai lagi, pendapatan blog blum boleh support guna duit blog lagi.

YUL said...

peh. betui ka? macam tak caye je

sissyira said...

salam

semoga berjaya tau :D

menarik tapi buat masa ni hati tak dop mood nak joint contest :D

aliza said...

cempakamelati: owhh yer ker..camtu ea.tak tahu pun.hehe

aliza said...

yul: hahaha..tak tahulah betul ke tak.saya join jer.

aliza said...

syira: thanks.. :)