Friday, January 21, 2011

Beautiful art

Assalamualaikum

Salam hari jumaat semua
Ha, korang perasan tak apa yang berubah dekat blog aku nie
Jenuh aku tukar apa yang patut supaya nampak lagi tersusun
ngeh ngeh ngeh
Sebenarnya, aku nak share gambar - gambar yang aku perolehi dari photobucket
Kalau nak tahu gambar apa jom tengok
hehe





































p/s : seni betul lah dorang nie

9 comments:

biskut said...

macam bentuk 3D lak..mantap giler pelukis2 nih.

amiYo said...

erkk..bkn ke mmg 3d dh ni..lbh dari 3d lakot..dasat tol.. -.-

Cempakamelati said...

Waaa, cantik. 3d lagi.

Nizam Ash Aziz said...

kreatifnya, nampak macam real je. (:

aliza said...

biskut: mmg mantap!

aliza said...

amiyo: mmg dasat.ngeh3

aliza said...

cempakamelati: mmg cantik.saya suke tgk.kreatif lak tuu

aliza said...

nizam: tuulah.nmpak real kan :)

PinQib said...

giler memang betoi3 macam aqtas tanaheheheh

saluteeeee