Sunday, December 12, 2010

Taggg dari cik intan


Hi semua
Selamat malam
Aku sebnarnye nak jawab tagg dari cik intan
tapi bile aku tengok macm aku dah penah buat jew tagg nie.
Lama gak dah cik intan nie tagg kat aku.kui3
Kalau nak tengok ape tagg nye KLIK SINI
Pape pun thanks ya cik intan sebab sudi tagg kite.
-
-
-
-
-
-
-









Gambar2 nie xder kaitan ngan tagg tuu sebnarnye tapi
aku cuma nak bagthu mood aku sekarang nie rindu nak lepak
n KAROK ngan dorang.kuikuikui

p/s:hari minggu yg membosankan

9 comments:

joyahLisa said...

aloh3..
cian ye..
buhsan ea..
kije la yunk..
hehe

miss you too

YUL said...

wah2! awek2 sume, ekekeke. nk ngorat bole?

aliza said...

joyah: rejeki lum sampai lagi lh yunk joyah..

yul:haha :)

Un Phat Lee said...

tetiba gua rase lapar.arrgh

miss lolly a.k.a luvfareda said...

C0MEL2 NYA BFF DIE :)

aliza said...

phat lee: kalau lapo mam kepci.ngeh3

miss lolly:maceh.miss lolly cumel gak :)

♥ cik mija ♥ said...

dah lama tak karoks..huhu..

aliza said...

jom kita g karok cik mija.ngeh3

PinQib said...

hehe..
ada tag best ada tag xbes. ni tag bes..
Baby ROBOCOP | Kontest LAGI | Gaduh MANJA! |