Friday, October 18, 2013

Set slimming Bajet : Lecithin dan Alfafa Complex

Assalamualaikum

Ha, macamana badan korang semua lepas raya haji..makin bertambah sihat ker? kalau anda sedang mencari supplement untuk menurunkan berat badan..Inilah dia set slimming dari shaklee iaitu Lecithin dan alfafa complex.

Detox adalah proses membersihkan usus dimana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih. baru badan kita dapat menyerap nutrien pada tahap optimum. Apa yang sesuai untuk detox adalah Herblax atau Alfalfa.

Lecithin berfungsi untuk memecahkan lemak2. Lecithin dinamakan “pengemulsi semulajadi” kerana ia mempunyai kesan melekat kat lemak dalam perkataan ringkasnya,ia menyebabkan lemak tu terapung kat dalam darah dan seterusnya mencegah lemak dari melekat kat dinding membrane. Lecithin tak boleh dihasilkan oleh badan tetapi ianya sangat diperlukan oleh badan.

Keberkesanan kombinasi supplement ini amatlah berkesan dan semakin berkesan sekiranya 

1. Menjaga pengambilan makanan seharian
2. Minum air yang banyak sepanjang proses diet yang dijalankan dan pastikan     2-3Lsehari. 
3. Pengambilan supplement secara konsistent..InsyaAllah kesannya memang SUPERB!


p/s : Siapa yang nak try leh email aku dinoralizashaklee89@gmail.com . Setiap pembelian dengan aku akan dapat KONSULTASI PERCUMA seumur hidup:) 

No comments: