Thursday, February 9, 2012

Komik dan Popcorn



Assalamualaikum




Pada hari ahad yang lepas bersamaan 5/2/2012  aku telah berjaya memiliki komik kembara khazanah india dan lawak kampus ..aku tertarik dengan komik kembara khazanah india ni selepas baca blog MARYA .. Masa dulu-dulu rajinlah jugak beli komik tapi bila dah kerja nie macam sayang lak bila nak beli komik2 tuu .. mahal tuu,duit beli komik tuu leh buat duit makan aku .. ngeh3 ..






hanya dapat satu jer kembara khazanah india tuupun tinggal satu..kembara khazanah 
yang lain semua dah habis..tapi xpe aku dapat komik tebal lawak kampus tuuu yawww







Di sebabkan ada orang nak belanja aku so kita ambik jewlah .. lagipun orang yang belanja aku tuu guna voucher yang kerajaan bagi kat student2 .. Mula2 tuu memang tak nak minta pape tapi bila asyik di offer ajer aku pun ambik keputusan nak komik .. * igtkan nak mintak novel tapi aktiviti membaca novel telah dihentikan selepas tamatnya sekolah menengah.






Selain daripada tuu aku dapat popcorn garret yang dibeli khas kat klcc .. Walaupun dah lemau tapi still sedap lagi tau .. 


gambar dari pak cik google..aku nya popcorn dah habis tak sempat nak snap2..ngeh3






p/s untuk si dia : terima kasih byk2 kat my love  sebab balik tak bagitahu
[ konon tiket habis yer,tp balik jb senyap2..baru kali nie suprisenya menjadi.kui kui kui ] , terima kasih gak belanja komik dan popcorn garret tuuu.. nanti i pergi kl belanja ice room pula yer ,lame dah ngidam nak makan ice room .. hihi



8 comments:

Citarasa Rinduan said...

lama k.ayu tak layan komik.
wah.. guna voucher...bestnya

aliza zeke said...

kak ayu : hehe..kak ayu pun layan komik gak ea?

Anati Soki said...

lawak akmpus tuh dr dulu time anat skolah menengah lg pun dah ada komik nih. terbaik lah!

aliza zeke said...

anat: tau xpe..kalo dulu beli satu buku nipis2..tapi kali nie dpt yg tebal terus..kui3

Marya Hana said...

hai aliza (:

alah, i xde kembara khazanah india je, yg lain dah ade.. cepat habis lah komik tu ..

Ain Zulaikha said...

adakah ini menggunakan voucher buku ? hahhaa... ain dah ada yang lawak kampus tu, sampai sekarang tak habis baca lagi... banyak woo

aliza zeke said...

marya : hye2.. :)

a'ah,mmg cepat abis..igtkan nak amik semua khazanah tapi tuu pun tggl satu jer..nak tak nak amik jewlah yg tuu..hehe

aliza zeke said...

ain: yup..pakai voucher buku,nampak cam membazirkan tapi ada org yg belikan amik jewlahh..kite dah baca separuh dah :)