Wednesday, October 5, 2011

Tinggalkan

Assalamualaikum


Aku rasa macam dah lama sangat aku tinggalkan blog kesayangan aku yang tak seberapa nie ... Sejak akhir - akhir nie , jiwa tuk berblogging macam dah kurengg jer ar .. Pasai apa pun chek tak tahu .. Lepas tuu ditambah charger laptop nie rosak lagi, chek pun tak dapat nak mengonline kan diri .. [ sejak bila aku guna chek2 nie ntah, layankan ajer lah pe yang terbuku kat kepala otak niekn, ngeh3 ] Baru 4 hari tak buka laptop nie rasa macam dah 4 tahun tau .. hahahahaha





Takpe - takpe, lepas nie aku akan cuba tak tinggalkan blog nie lama - lama ..
kui kui kui .. Ha, nak tahu tak minggu depan kan, aku nak pergi PUTRAJAYA .. sebab apa aku nak pergi ke sana kenalah tunggu next entry yer :)










p/s: agak2 dah boleh teka ker? [ pelah lah aku nie bagi hint kan ] haha

4 comments:

ghost writer said...

congratz,Aliza.

4 hari dah macam 4 tahun ek..

kalau 4 minggu mesti macam 400 tahun.wah,dahsyat!

*khabar baik,Liza.

Citarasa Rinduan said...

kak baru kembali berblog..
heheheh..
tak apa, slow2 ya dik...

opsss.......
nak konvo eik, tahniah ya

nishiyanisha said...

uuuu convo!

Qaseh dalia adelia said...

konvo ye ..congrats dear