Saturday, April 30, 2011

Suara Fina AF9 memang best ar !


Assalamualaikum


Tadi aku tengok AF9 nie lambat sikit , selamat si dak Fina nie belum perform lagi .. aku suka and tak sabar nak tengok dia perform lepas tengok dia nyanyi ritu .. aku memang target dia dapat masuk AF9 punya .. Suara matoooooooppppppp habis tuuu ..



Memang tak sia - sia aku tunggu nak tengok dia nyanyi tadi .. Memang tak mengecewakan ar .. Sedap gile ar suara dia .. Aku nie sokong jer tapi takdelah sampai nak undi - undi ... hehe .. Walaupun aku tak mengundi aku berharap orang yang mengundi tuu mengundi dengan tepat dan betul .. Pape pun moga si dak Fina nie dapat masuk final and terus juara ar ... ngeh3






nie video yang masa mula - mula dia nyanyi






p/s : aku dah dapat kerja baru tau .. tetiba pasal kerja plak.kuikuikui






18 comments:

Liyana Aziz said...

suka gak suara dia, mantoppp! dengan hazama, perfect! =)
congrats dapat kerja baru

noraliza said...

liyana aziz : tau xpe..thanks ya :)

[missYAYANG] said...

Ala ruginyeee! Xsempat nak tgk AF tadi.. wuwu

sherah said...

perghhh sedapnyeee suara diaaaa

Heidi Shafiq said...

cantik la die.. :)

ko pun cantik jugak.. hehe..

Nesa Wazir said...

hehe. nesa x tgk af sbb xberkesempatan.tp rsenye penah dgr mak mention psl fina..(mak nesa mmg minat af :P)

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

af?..alamak..kenal pak ni sorg je,,keh3,,,

Izyan Masri said...

BILA DIA NYANYI KAN,YAN TAK DGR SUARA DIA SANGATTENGOK RAMBUT DIA JE.KIHKIH .CUTE :D

HonEyBuNNy said...

suara dia memang best...merdu gitu.hehe...

eh?dah dapat kerja baru?kerja apa tu?

noraliza said...

missyayang : hehe.nape tak sempat ?

noraliza said...

sherah : sedap lagi mantoplah..hehe

noraliza said...

heidi syafiq : haha..suara dia ar cantik..tpi dia mmg cantik...suka tgk rambut dia

noraliza said...

nesa wazir : haha..mak nesa minat fina gak ker?

noraliza said...

muhammad iqbal hakimi bin tahir :
haha..xpe2 layan bola jer,af tak best sgt.

noraliza said...

izyan masri : rambut dia cantik kan..

noraliza said...

honeybunny : betul2..

a'ah dah dpt kerja baru..kerja biasa2 jer.hehe

Mrs.Yie said...

alamak..kak mimi x pernah tgok af..tgok pun sekadar iklan dia je..sejak ada blog dah jarang sgt tgok tv..by the way,tahniah dik dah dpt keje ye :) :)

noraliza said...

mrs. yie : haha..kita pun jarang ngk tv..tgk bila dah tol2 bosan ngadap laptop nie.maceh yer sis :)