Saturday, April 30, 2011

IZYAN MASRI FIRST RANDOM GIVEAWAY

Assalamualaikum..




Dah lama aku tak join giveaway .. So, bila aku tengok si dak yan nie buat giveaway aku pun tertarik nak join sama .. Sebelum nak join mestilah ada syarat - syarat nya kan .. So kalau nak tahu lebih lanjut
KLIK SINI yer .. Selain menyokong giveaway yang dianjurkan , manelah tahu kot2 leh menang kan ..
[ almaklumlah, tak pernah menangkan,teringin gak nak menang nie .. huhu ] Hadiah nya menarik pulak tuu .. Menang dapat rm100 tuu .. Lagi - lagi HARI IBU dah nak menjelma kan... Kalau menang leh buat modal beli bahan kek .. ngeh3 .. tapi kalau tak menang pun takpelah , bukan rezeki akulah tuu .. Yang penting aku nak memeriahkan dan bagi sokongan tuk dak yan nie ..


eden mahu tagg :








6 comments:

sherah said...

pergh bioleh tahan ramai yg join giveway ni kan hehe goodluck dear!seratus tuuu

Izyan Masri said...

FUUH2.TIUP SIKIT KAT SINI BIAR MENANG.KIHKIH.THANKS JOIN YE YANKKK ^^

HonEyBuNNy said...

ok thanks....

nanti ila join...;-)

noraliza said...

sherah : thanks sherah .. finally sherah dtg n sudi pun follow blog kita.. hehe

noraliza said...

izyan masri : wahhh..tuan tanah dah bagi fuuhhh2 kasi menang nie..kalau menang memang best ar.hehe

noraliza said...

honey bunny : welcome .. join tau ila..paksaan nie.hehe