Sunday, March 20, 2011

Projek


Assalamualaikum


Semasa aku bongkar folder – folder yang ada kat laptop kesayangan aku nie, aku pun terjumpa gambar masa kelas aku buat projek untuk subjek cs3 ... Kalau tak silap aku projek nie dijalankan masa aku sem 3 dulu .. Kitaorang buat projek pasal KIDS CHALLENGE & CHARITY DAY ... Tugas aku hari tuu ialah menguruskan budak – budak yang nak buat persembahan ... Bila tengok gambar – gambar nie teringin nak berada dalam suasana macam dulu – dulu ... huhuhu



Nielah banner kitaorang




Cik aien dan cik ina yang menjadi mc hari tuu




Antara budak – budak yang nak buat persembahan









Pertandingan mewarna juga telah diadakan




Persembahan kebudayaan dari kelab bayan




Persembahan budak – budak istimewa




Nie sesi bergambar lepas penyampaian hadiah... Kalau tak silap aku budak yang buat persembahan dengan kuda kepangnya yang menang.




Smile



Peace



Rakan sekelas yang menjayakan program nie

dan yang baju putih tuu lecturer kitaorang ..



p/s : malasnya sok nak pergi kerja

36 comments:

joyahLisa said...

siyes rinduuuuu..
huwaaaa...
:(

Citarasa Rinduan said...

selamat malam aliza--
syoknya lihat kamu dan sahabat menjayakan program semasa projek di U dahulu..
itulah ka, gamabr meceritakan segalanya..

sekrang nie aliza kerja mana???

PS: selamat berkerja yer esok.....

JIJI YU said...

muohooh...selamat bekerja le ek..ehhe..

sissyira said...

salam

budak dgn kakak budak tak kalah bergaya tu...hehe

Nesa Wazir said...

woo.banner meriah! ada spongebob..like dat ^^

sipot sedot said...

wah wah...thanks za...teringat alik...erm zaman kite dh brlalu...xde lg!! :( huk huk

niesz said...

comel nye budak2 ni, dulu zaman niesz rasanye xde lagi benda2 ni kan..skrg ni br ade..jeles, sbb kecik2 xdpt nk join..heheee..

Qaseh dalia adelia said...

tersingkap kenangan lama lah ni hihi

AISHA INANI said...

best handle budak2!
kalo over perform pon comel...
grrr.

YUL said...

wah, bestnye, kenangan lama yg tk boleh lupakan kan? hee

misz molecule said...

serius..








nak sangat2 join menda2 camni..









tapi selalu tak berpeluang..









hope one day sampai masa boleh berkhidmat jugak..

aliza said...

joyahlisa : tahu takpe..huhuhu :(

aliza said...

citarasa rinduan: hehe.. sekarang nie kerja kat syarikat insurans.. nak cari experience dulu..sekarg nie ssh nak dpt keja.

aliza said...

jiji yu: selamat2.kui3

Anati Soki said...

anat pun slalu jgk join event2 mcm ni.. tp bila part budak OKU perform je.. snng je air mata nih kaur.. tah ar.. jadik sebak giler tgk diorng perform

aliza said...

sissyira: hehehe.. :)

aliza said...

nesa wazir: mmg meriahkan..spongebob tip top.ngeh3

aliza said...

sipot sedut: a'ah..zaman tuu dah berlalu kan..tpi kalau dah kawin jgn tak igt kawan lak.huhu

aliza said...

niesz: hehe..xpe nnt niesz try masuk tuk org dewasa nye lah.hehe

aliza said...

qaseh dalia adelia: a'ah..huhu

aliza said...

aisha inani : mmg best handle dak2..tapi kalau degil2 mmg lepak lah gak..hehe

aliza said...

yul: mmg takkn dilupakan :)

aliza said...

misz molecule: gud2.. kalau ada peluang nnti dptlah terlibat.

aliza said...

anati soki: tau xpe..tapi dorang pun ada kelebihan masing2..masa dorang perform nampak macam budak normal yg biasa jer..

Citarasa Rinduan said...

alhamdullilah, kerja syarikat insurans eik?

seeloknya mmg cari pengalaman dahulu.

insyallah pasti berjaya

aliza said...

citarasa rinduan: amin ...a'ah kat syarikat insurans kak..gaji pun biase jer kat situ..mmg nak kumpul pengalaman dulu

nelly said...

Amboi ..meriahnya ..confirm seronok !

zazaw said...

KAKAK ALIZA

mari lah jadi student balik
kerja tuu semua duniawii jerr
HAHAHA

masshie mastura said...

besnye :)

aliza said...

nelly: mmg sgt2 seronok :)

aliza said...

zazaw: hahahaha..tuu ar jadi student mmg best tapikan leh tak kalau jadi student tapi assgnmnt sebulan sekali jer.kui3

aliza said...

masshie mastura: :)

Zaza said...

mesti agak susah utk deal with kids

Heidi Shafiq said...

wow hebat la program korang.. :)

aliza said...

zaza: kalau ikutkan mmg ssh..lagi2 bile ada yg nanges..tapi ibu bapa dorang ada sekali so takderlah gelabah sangat.hehe

aliza said...

heidi shafiq: hehe.. :)