Wednesday, February 23, 2011

Sambungan berderbar


Assalamualaikum

Sambil menonton bola , Malaysia melawan Pakistan aku dengan merajinkan diri untuk menyambung entry berdebar - debar tuu .. Malaysia dah 2 gol beb..Caya ar Malaysia ..yahoo .. Ok2 tumpukan apa yang aku nak tulis dulu jap lagi baru tumpukan pada bola yer ..ngeh ngeh ngeh.. Sebenarnya kan ahad nie aku akan mendirikan rumah tangga tau, agak –agak korang percaya tak kalau aku cakap camtu.. hahaha [ tipujerlah,xmupercayatau]

Kalau korang nak tahu aku berdebar – debar tadi sebab nak pergi interview.. Rasa macam dah lama jer aku tak pergi interview .. Tuu yang rasa berdebar jer ... Tapi alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar Cuma macam biaselah kan kena tunggu panggilan.. Al- maklumlah sekarang nie kan banyak persaingan , bukan aku sorang jer yang sibuk mencari kerja tetap.. Ramai lagi kat luar tuuu yang sedang berusaha mencari perkerjaan tetap.. Kalau ade rezeki aku kat situ dapat lah jugak nanti kan ..

Pastu kan aku bukan pergi sorang jer tau interview tuu tapi berdua .. Orang tersayang aku yang temankan tau.. Bukan pakwe ataupunn kawan tetapi bonda tercinta aku yang temankan tau .. Kebetulan mak aku cuti hari nie so dia nak temankan aku pergi interview tuu..hehehe

Selepas interview tuu mak aku nak pergi UO dekat pusat bandar .. So aku pun ikutkan jer lah.. Dapat eskim free tau .. Pe lagi ngecek mak aku lah..uhui .. nak tengok tak aku dapat makan eskim ape.. jeng3

-

-

-

-

-




gambar dari cik google , gambar yang aku ambil tadi tak clear

Ha, nie first time aku makan eskim nie.. Memang sedap hingga menjilat sudu ar .. kalau tak percaya try lah .. hohohohoho

p/s : malaysia boleh menang ar malam nie !


12 comments:

Robot | Sakti said...

yeahh..

menang jugak :)

kesian khairul fahmi kena tendang dekat tuttt.

demmm tol..

zazaw said...

aliza
gila sedeh
zazaw tak dapat tengok bola
:|

ghost writer said...

aku baru mau percaya tadi tau...huhu

jangan tak doakan untuk berjaya dapat kerja tuh tau..kena doa jugak tau..semoga berjaya Aliza..

Malaysia bukan lawan Pakistan...patut leh sumbat banyak gol lagi tau.hihi

sissyira said...

salam


erk...harap2 dapat lah kerja tu,,mmg semua duk kejar kerja sekarang =(

niesz said...

mcmane interview?ok x?

HonEyBuNNy said...

cmna interview?kami semua xsabar nak tau..hehehhe...nak ckit ice cream....

aliza said...

robot sakti : taupun.. kesian diakan..selamat takde pape.ngeh3

aliza said...

zazaw: lorhh..nape xpat tgk zaw ?

aliza said...

ghost writer : wokeh..thanks ya,
mmg btol tuu malaysia bukan lawa pakistan..patutnya dah leh henta 5 - 0 dah kan..

aliza said...

sissyira: a'ah..skrg nie org mmg sedang berlumba2 nak cari kerja.

aliza said...

niesz: alhamdulillah ok :)

aliza said...

honeybunny: amiklah ice cream nye kalo dapat..memaen jer.hehe