Thursday, February 10, 2011

Penat

Assalamualaikum

Hari nie dah masuk hari yang ketiga aku bekerja. Memang penat sangat rasenya *taupun ssh nak cari duitkn. Sebelum nie aku tak tahu pape pun pasal insurans, renew lesen, pasal roadtax tu semua tapi sekarang aku kena menghadap benda tuu. Memang pening gak ar, sebab ada lah dalam 5 sistem yang kite nak kena tahu. Pastu masa nak key - in data nya macam - macam benda nak kena buat. Bile customer datang macam kelam kabut tak tahu nak buka sistem yang mana . hahaha* biaselah aku niekan lembab skit. huhu. Harap -harap lah aku akan semakin mahir dan lagi cekap serta pantas nak uruskan benda - benda nie di hari yang berikutnya.



p/s: rindu nak berjogging2 di blog korang.

20 comments:

Anisa Hang Tuah said...

all the best yaa
(:

nelly said...

kerja ? hehe .mesti best !

Jom baca :
Kuasa tulisan "

nishiyanisha said...

wow! =) .. ganbattekudasai ne!

LEZAohLEZA said...

selamat bekerja . :)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

wohoooo, tape keje manyak2 biar duit berjooota =)

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

selamat bekerja ye aliza cantik:) wish u best of luck! do tke care of urself...

Ain Atika Zailani said...

selamat hari kerja kerja,....hihihih

Robot | Sakti said...

oh kerja.

gua sayang kerja gua.
best sangat.



ada nada sarkasis disitu.

@ku d! sin!e said...

selamat bekerja..
aku start praktikal bulan jun nanti..

ghost writer said...

memulakan suatu itu kan memang sukar aliza...

step by step ok.

aliza said...

anisa: maceh anisa :)

aliza said...

nelly: tak bape nak best sebenarnye.tpi dah xder pilihan so keje jerlah dulu.hehe

aliza said...

nishiyanisha: ngeh3..

aliza said...

leza: thanks :)

aliza said...

miss lolly: hehe.xleh banje kalau nak wit berjuta2 nie.

aliza said...

fifiey: thanks ya cik fifiey yg cantik juga :)

aliza said...

ain atika zailani: selamat2.kuikuikui

aliza said...

robot: gud2..wat mase nie eden tak leh nak syg keja eden.hehe

aliza said...

aku disine: wahhh.gud luck k :)

aliza said...

ghost writer: btol tuu.hehe