Saturday, February 12, 2011

Maaf sebab terdelete kau

Assalamualaikum


Dengan hati gumbira manchester united masih leading lawan
dengan manchester city

Sambil mengedit blog sikit -sikit

Tetiba aku terperasan shoutbox aku telah tiada

Oh tidak , rupanya aku telah terdelete kau

Kenapa lah aku pakai delete jer kau tanpa usul periksa
[ betul aku bukan saja - saja nak delete kau tapi aku mmg tak sengaja]

Aku macam tak boleh terima aku telah terdelete kau
[ yer2 jer tak leh terima.haha]

Tengoklah esok kalau rajin, aku letak kau balik dalam blog nie yer

Maaf sebab aku terdelete kau


16 comments:

cik ewun said...

beby jum join heart beat :)

baca nih seng je pat wet taw! hihihji

http://ewunyukiko.blogspot.com/2011/02/hari-ke-5-kiko-join-heart-beat.html

sharing is caring :D

aliza said...

wokeh..nanti org join k :)

Anati Soki said...

takpe2.. shoutbox tuh memahami punya.. hehehe

nelly said...

sabar sajalah ..

miszlullaby said...

kekeke..Ml ingatkan ape la tadi.Rupanya terdelete shoutbox.kalau ade register akaun yang shoutbox tu,boleh retrieve balik.Tapi kalau tak register,susah sikit la.Kena buat yg baru la jawabnye=)

aliza said...

anati soki :hopefully camtulah.hehe

aliza said...

nelly: tau xpe.ngeh3

aliza said...

miszlullaby: hehe.dah tak ingat paswordlh.huhu

keryoki said...

haiyya...sebagai peminat arsenal, saya mengatakan manchester main bomoh!!!!

aliza said...

keryoki: mane ade manchester main bomoh! dorang tak tahu pun bomoh tuu sape taw..booooo.haha

Imran nyambek said...

takyah letak pun takper.hehe

aliza said...

imran nyambek: dah letak semula dah.hehe

zazaw said...

hahahaiii
ingat terdelte apelah td

aliza said...

zazaw: hehe :)

shahrul said...

ahha..aoi..macam tu pun ader eh..


http://slibk.blogspot.com/2011/02/gegar-depa-katahaha-4-u-all-me.html

shahrul said...

ahha..aoi..macam tu pun ader eh..


http://slibk.blogspot.com/2011/02/gegar-depa-katahaha-4-u-all-me.html