Friday, February 4, 2011

Ehem - ehem sambil menambahkan berat badan bersama chicken chop dengan kek coklat

Assalamualaikum


Salam hari jumaat semua.
Macam dah lama jer aku tak update blog aku nie kan.
Lepas settel pembersihan rumah ritu aku tak tahu nak update ape.
Takde idea langsung.hehe
Tapi hari nie aku nak cerita pasal aku berjimba - jimba semalam
dan berat badan aku mesti dah naik lagi
[ ade aku kesah berat aku naek.haha ]
Semalam hari yang cukup bahagia sangat - sangat
Setelah sebulan camtu aku tak jumpa kuci2
Rasa macam setahun.hehe
Al -maklumlah sebelum nie tak pernah berjauhankan
Tapi takpe, tuuu semua aku anggap sebagai dugaan dalam bercinta.
ewah ewah

Ok, destinasi yang pertama kitaorang sudah semestinye jusco lah
Masa mula - mula tuu aku nak ajak dia tengok cerita khurafat
[ org lain dah lame tengok tapi aku tak tengok lagi.huhu ]
Tapi disebabkan orang ramai sangat pastu tiket yang pukul6 pun dah full
So, tak jadik nak tengok.Kuci2 aku cakap nanti download jerlah.huhu
Last - last aku temankan dia cari barang pastu kan..kan..kan



Dia banje aku kek nie.Kek nie aku yang pilih sendiri.
Namanya kek mud chocolate.
Walaupun slice jer kek nya aku dah happy sangat.
Aku nie kalau makan kek tak suka perisa laen.
Mesti nak ada chocolate gak.
Sedap lak tuu kek nie.[ penyumbang lemak yang pertama.hehe ]



Nie dia dak yang banje aku kek tuu.ilysm



Sedapnya
[ tapi napa muke aku macam panjang jer erk,padahal muke aku bulat meh ]



Muke menikmati makanan memang camnie



Lepas jer habis makan kek tuu ktorg pun terus gerak pergi hutan bandar
Mahu makan chicken chop pula maaa
Bila sampai kedai tuu belum buka lagi
Kitaorang pun pusing - pusing jap pastu bagi ikan makan


Disebalik pasu ada aku.hehe



Bagi ikan makan pun nak bergaya kan



Aku sedang khusyuk bagi ikan makan.hehe



Nampak tuu ikan nya besar - besar,
buncit - buncit perotnya, geram aku tengok



Nie pulak masa nak makan chicken chop tuu.
Chicken chop kat hutan bandar nie murah taw cume 5 hengget sahaja.
Lagi satu kena cepat, kalau lambat sikit jer memang
dah takde tempat dah nak duduk.Kejap jer dah full
[ kalau ktorg lambat skit mmg tak pat tempat lah jawabnya ]



Suka aku bile makanan nya dah sampai.Cepat - cepat aku ngap fries tuu.



Inilah chicken chop tuu..walaupun takdelah sedap
mana tapi yang penting chicken chop nya murah





p/s : teringin makan tempe pulak

14 comments:

Anisa Hang Tuah said...

makan dengan banyak sgt menggembirakan & memuaskan.

aliza said...

anisa hang tuah: kalo part makan mmg sangat menggumbirakan. :)

asybedazzle said...

aku paling suka mud choc tuu,
indulgence pun suka jugak :))

aliza said...

asybedazzle: baru jew try semalam.mmg sedap.yum2 :)

masshie mastura said...

lawanye ur header. seriusly :)

Nizam Ash Aziz said...

semalam baru makan dekat branch dia no dua depan sekolah agama bandar . :)

aliza said...

masshie mastura: hehe.thanks :)

aliza said...

nizam ash aziz: katne tuu??

sissyira said...

salam

beshnya jadi orang kurus =)


Jom Joint 1st contest syira --Contest 1 : Bila saya mati by sissyira

zazaw said...

best bestt
lapaa balik perottttt

aliza said...

sissyira: hehe.tpi kite x kurus pun.cam montel2 gak.hehe

nanti kite join ea contest tuu :)

aliza said...

zazaw: adoi..cepat mam kasi perot tak lapar lagi :)

LEZAohLEZA said...

wah . saye pon pergi jugak . rabu mlm . ahaha .

aliza said...

leza: gud2 :)