Thursday, January 27, 2011

Taggg dari cik nishiyanisha

Assalamualaikum

Malam nie aku nak langsaikan tugas menjawab tagg dari cik nishiyanisha

Lama gak dah aku tak pat tagg

Papepun thanks kat dak nisha tuu sebab tagg kat aku.ngeh3


1. Tahun bila mula berblogging??

2010..masa mula - mula buat tuu hanya suka - suka sebab aku nie bukan reti sangat nak mengarang2

pastu tengok kekawn ada blog teringin lah gak kan.tapi skang makin seronok lak.kuikuikui

2. Dari Siapa Kenal Blog???

Dari budak - budak kolej kot

3. Siapa anda hasut untuk menjadi blogger juga??

entah erk..rase nye cam takde jer

4. Blog anda sebenarnya???

* blurrr.. ??? hahaha

5. Blog yang anda suka baca jenis yang???

jenis yang simple pastu kalau ada lukisan macam komik aku suka gak

6. Siapa Banyak ajar tentang blog???

sendiri kot.selain tuu ada gak tanya kekawn and ikut tutorial yang telah dibuat blogger - blogger

7. Sejarah Domain name anda?? dan sebab??

setakat nie belum pakai domain sendiri lah.ngeh ngeh ngeh

8. Apa yang anda tak suka Pasal blog??

tak tahulah. rasanya takda yang tak suka

9. Apa yang anda harapkan dari blogging??

dapat mengeratkan silaturrahim [nak cari ramai kawan lah kirenya ] and dorang suka baca blog aku. hehe

10. Anda Berbloging kerana???

kerana ingin meluahkan apa yang terbuku di hati. boleh ??

Tag kawan.(Wajib 5, Sunat 10)


ewun yukiko

cik diana

leza

nelly

oshin

19 comments:

nelly said...

maceh tag .
nelly join ya
=)

aliza said...

nelly: same2..selamat join2.hehe

sissyira said...

salam


alahai...jawapan nombor 10 tu sama la ...heheh

aliza said...

sissyira: hehe..bagoslah kalau same ade geng ar. :)

~~su manje~~~ said...

salam ziarah alieza...
salam kenal dari su manje...
nice tag tu su suka bace..
su pun ada 1 utang tag kat kawan lum buat lagi .....
happy blogging

oh ya nice alamat url...taktaukenape.blogspot.com

aliza said...

su manje: thanks ya.utang tagg tuu cepat2 buat taw.hehe

Azza Firza said...

wajib 5, 10 sunat tu, nasib tak kena tag, ekeke

nelly said...

suda join
hehee
=)

ANATI SOKI said...

konklusinya.. bloggin itu best!!!!

Robot | Sakti said...

happy blogging :)

aliza said...

azza firza: hehe..kalau nak buat amik lah taw :)

aliza said...

nelly: hehe.thanks.nnt saya buat yg awak tagg tu ea.

aliza said...

anati soki: yup.mmg best :)

aliza said...

robot: maceh :)

Cempakamelati said...

Semoga akan terus memeriahkan dunia blog di Malaysia ni.

sissyira said...

salam pagi sabtu =)

singgah lagi disini =)

sissyira said...

salam pagi sabtu =)

singgah lagi disini =)

aliza said...

cempakamelati: wokeh :)

aliza said...

sissyira: salam juga.maceh singgah ;)