Sunday, January 2, 2011

Contest saat pertama dengan Si Cinta Hati


Hye semua
Salam hari ahad
Hari nie aku nak buat contest yang telah di anjurkan oleh cik wawa
Terima kasihlah kat cik wawa yang sudi mengajak aku join contest nie

Macam biasalah setiap contest mesti ada syarat2 nya.

syarat-syarat penyertaan

~ wajib menjadi follower blog wawa comell.
[Done]


~ wajib letakkan tajuk entry "contest saat pertama bersama si cinta hati".
[Done]

~ letakkan banner di sidebar anda dan linkkan kepada halaman contest ini.
banner di sini [Done]

~ sertakan link entry korang pada entry ini.
[Done]

~ wajib gambar anda sendiri bersama si cinta hati [encik chenta hati anda]
[Done]

Dan ini adalah gambar yang aku pertaruhkan




~tuliskan pada caption:
1. berapa lamakah anda telah bersama encik chenta hati? [sertakan tarikh mula bersama jika ingat]
kitaorg dah bercintan cintun selama 2 tahun 2 bulan (13.10.2008)

2. ceritakan saat pertama [gambar] anda bersama encik chenta hati. [first time keluar dating,pergi makan...]
gambar nie boleh dikatakan masa mula2 dating lah jugak.masa nie ktorg makan kat
bp mall batu pahat.Time nie rambut aku pendek lagi.


3. cipta tagline paling kreatif anda untuk encik chenta hati.
[contoh: I heart you sampai mati la.]
hati ini untuk kamu [cewwaahhh]

~ tag kepada 3 orang rakan blogger anda [pastikan mereka tahu]


tarikh tutup contest
15 januari 2011

5 comments:

Anisa Hang Tuah said...

wow..romantiknya..
all the best yaa
(:

aliza said...

thanks ya nis. :)

YUL said...

macam menarik je kan contest nie, huhu

aliza said...

join lah yul :)

++ applelicious ++ said...

thanks sebab sudi join contest wawa yea. :) :) :) .
nanti kamoo check nama dan link dalam senarai peserta yea.
if ada sebarang masalah,please inform wawa segera.wiii~