Thursday, December 23, 2010

Rumah aneh

Assalamualaikum.

Hari nie aku nak kongsi picture2 rumah aneh.
Picture2 ini semuanya hasil pencarian dari pak cik google.
Aku pun tak tahu apa motif dorang buat rumah macam nie.
Tapi nampak kreatif gak ar.
Dan yang paling penting rumah camnie memang takde kat Malaysia.
Jom kita tengok picture2 nya.
-
-
-
-
-
-


Nampak tuu kreatif sungguh bumbung kat bawah.


Rumah camnie nampak macam serabut jew kan.


Wowowowowowo,bahaya rumah camnie.Tapi nice jugak kan.ngeh3


Macam rumah hantu jew.



Siapa tahan sejuk leh duduk rumah kat sini.


Yang nie pulak bentuk tong dram.


Macam menyusahkan jew rumah kat sini.


Yang nie aku suka.bentuk kasut.wehhhhuuuu



Bentuk teko beb yang nie,tapi macam kecik jew dalam nya.

p/s: yang mana pilihan kamu




6 comments:

Anisa Hang Tuah said...

wah wah
menarik laaaa

best je dpt design rumah cmtu
heee

My Special Mall said...

wow! arkitek yg kreatif!

NurFarhanaHarun said...

wow! unik nye umh-umh nih :)

nishiyanisha said...

yang bentuk teko tu macam besar jamban je.. hahah.. (terkurang sopan pulak)

aliza said...

anisa:kalau design camtu dalam luas mmg besh.

special mall:mmg kreatif!

farhana:mmg unik2 umahnye :)

nishiyanisha:hahaha.agaknye kot.
cane tau nie.kui3

tqaAwesome said...

nak umah bentuk kasut tu!!
kreatiffff seh ^_^