Friday, May 25, 2012

Blog kecantikan

Assalamualaikum




Kebanyakkan wanita sukakan benda - benda yang cantik kan .. terutama nya dari segi penjagaan muka .. So, hari nie aku nak share dengan korang salah satu blog yang korang boleh jadikan panduan untuk kelihatan lebih cantik.




Beliau nie memang tak kedekut bab-bab tanya pasal kecantikan nie.. lagi satu dia nie memang tak sombong tau..kalau korang tanya pape mesti dia jawab punya.. aku mmg adore dengan dia ... dah lah cantik macam wanita korea pastu tak sombong.. akhir-akhir nie pun aku selalu berbual dengan dia, rasa kalau satu hari tak borak dengan dia rasa macam tak best lak..hehehe






Ok lah aku memperkenalkan siapa kah wanita itu yer .. Wanita yang aku cakap kan tuu ialah sis AMOI HEAXA ... aku rasa ramai kot dah mengenali wanita ini.. Kalau korang nak tahu lebih lanjut boleh terus ke page dia dan blog nya :)
















p/s : kak terima kasih sebab sudi melayan adik,berikan tips dan semangat yer..tak lama lagi dah nak jadi PUAN pun kan..adik doakan semoga semuanya berjalan dengan lancar untuk majlis akak nnti..love akak ^ ______ ^







14 comments:

A.I said...

hi singgah balik.
neway thanks for promote this blog.
dapat gak kite tengok sikit2 tips jaga muka. hehe. ;)

sapa tak nak jadi cantik kan?? heheh.

Unknown said...

adik!!! :) malunye sis..terharu semua ada :) tq syggg sudi tulis pasal sis yang bukan sesiapa nie ;')

#HUGS & LOVE#

Citarasa Rinduan said...

sukanya bila kenal orang cantikkk

aliza zeke said...

A.I : hehe..betul2..selamat singgah ke blog sis amoi heaxa tuu :)

aliza zeke said...

kak amoi: same2 sis..love n hugs tuk sis jugak :)

aliza zeke said...

kak ayu: hehe..kak ayu pun cantik jugak :)

Alesya DBeauty said...

mempunyai masalah jerawat dan jeragat?? Boleh Try Produk Dqistee.. harga boleh dirunding..
ramai yg mencubanya.. alhamdulillah sungguh berkesan menghilangkan jerawat/jeragat..untuk info http://www.alesyadbeauty.blogspot.com

Azrina Jaafar said...

jom singgah http://mommatwinz.blogspot.com/ utk dapatkan vitamin semulajadi untuk kecantikan. jemput singgah ye

AdindaJelita said...

Terbaik. Saya akan check blog tersebut. Thanks.

famzila syafiqah said...

jom singgah dapatkan supplement murah from GNC http://lovelynurzarra.blogspot.com/

Eita Yayang said...

Mencari Produk AdiraSkinCare & a-Dha Beauty Care dgn hrga murh??WhatsApp/sms 0137064346..=)

Shine FS said...

Adakah pasangan anda selalu bekerja di luar pejabat /kerja lapangan yang menggelapkan kulit?
Adakah anak anda aktif dalam sukan dan kerap berjemur di bawah terik matahari?
Adakah anda masih ingin kekal Cerah meskipun terdedah pada cuaca panas?


Call / Sms: +6016 2715447
Email: 772shine[@]gmail[.]com
Google up: Shine FS

dilaalwi said...

huhu, x salah la info ni...
amoi ni memang cantik in & out
wajah nyer yg berseri2 tu... jealous tau.
dia memang pakar lah bukan jer bab
cantik2 ni bab2 fashion pun boleh tanya dia.

http://fabulousfereena.com/blog

beautified by MK said...

Hai aliza...I would like to invite u to Mary Kay Balloon Party Ahad ni (6/10/2013)..jemput datang ye..:) http://mayabeautyempire.blogspot.com/2013/10/jemputan-ke-balloon-party.html