Friday, August 19, 2011

Warna



Assalamualaikum


Lebih kurang seminggu lagi umat islam akan menyambut hari raya kan .. Sekejap jer rasenya puasa .. Sekarang nie pun dah ramai yang dah sibuk mencari baju raya,kueh mueh ,kasut dan macam2 lagi..




Sebut pasal raya kan .. sebenarnya aku nak tanya korang semua tahun nie raya baju korang warna apa erk ? Ohhh Ohh Ohhh baju raya .. Ohhh Ohhh Ohh kaler apa .. kui3.. saje nak tahulah kan..hehe .. Tapi siyes aku cakap bila makin besar rasa raya tuu macam dah tak best jer [lagi2 bile dah tak dapat wit raya..huhu] .. walaupun rasa cam tak best tapi keinginan beli baju raya tetap ada tau dan aku pun dah dapat satu baju raya ...ngeh3




Tak macam tahun2 lepas aku dah plan awal2 nak beli baju kaler apa.. tapi tahun nie tak tahu nak beli kaler apa .. Ingatkan nak beli kaler kuning tau tapi disebabkan BERSIH aku cam tak syok jer nak beli kaler kuning.. hahahaa.. Last2 kaler kelabu menjadi pilihan .. cuma x syok dak shap tak beli sama seperti tahun2 yang lepas .. tahun nie aku ngan dia tak boria lah nampaknya .. uhuk2





Pesanan : kepada suami isteri jangan bergadoh pasal balik kg yer.tetiba sibuk nak pesan kat org2 yg dah kawen pulak... pastu shopping biar berpada2 sikit [ pesan kat diri sendiri gak nie ] hehe .. akhir sekali kalau ada sesiapa yang nak bagi aku duit raya silalah bagitahu cepat sikit yer,senang aku nak bagi alamat rumah .. hahahaha






12 comments:

bloghok said...

wachaaaaaaaaa

Robot | Sakti said...

gua pakai je yang tahun lepas.

hehehe..
selamat hari raya :)

ILA HonEyBuNNy said...

wahahha...

warna kelabu pun cntik jugak lau kena gaya baju tu kan...;-)\

nak wit raya gak..ehhe

Nisha Ramlan said...

ngaaa..sama ngan haku..tema family aku kelabu this year..hehe

Encik Psychopath said...

dah lama tak beli baju raya. but always dreaming to wear grey.

Lyaa Suriany said...

nak grey color jgk
tp xde yg brkenan lak

YM said...

alalallaa. comel jee =)

Anati Soki said...

anat dgn hubby yang ak jd husband and wife lg pun.. dah gaduh2 nk g beraya rumah sapa dulu.. T____T

YUL said...

wah, dah beli eh,yul lom beli lagi, tak tahu nnt nk pilih kaler ape

ahmad endo said...

part ada tema2 ni meriah satu family...hehehe

zazaw said...

HAHAHAHAH
zazaw warne cekelat
hikhik

tomatokering :) said...

kite colourful .. hihihihi ;p

camat hari raya ! ;D