Tuesday, July 12, 2011

Di pagi hari selasa




Assalamualaikum





Sekarang tepat jam 1.32am aku yang masih belum tidur telah cuba menaip satu entry entah pape.. hehehe.. Teringat pulak dulu2 masa tengah study bila dok kat umah sewa, time2 camnie mesti belum tido lagi .. Pastu pagi ngantok, class pagi pun terpontenglah kan .. Sem last baru aku pandai n reti nak ponteng2 class nie taw.. ngeh3





Terasa rindu pulak kat kekawan semua ... huhuhu .. Dah lama aku tak jadi burung hantu tauu .. Agaknya, sebab aku minum kopi kot tadi, sebab tuu mata aku segar bebenor nie .. Dahlah esok kerja,jgn aku tak bangun dahlah .. kui3 ..






p/s : dapat makan pizza besh gak nie.. ayoyo





7 comments:

nishiyanisha said...

kahkahkah. kalau nisha, memang tak pernah tido time2 macam ni.

PinKy MoMMa said...

beep beep..sis folo sini ur 224 follower ;)

unik nama blog hehe..
eppy blogging ya!

ghost writer said...

aku pulak terpaksa hadkan masa aku untuk berjaga..sebab keaktifan pada siangnya memerlukan aku untuk punya tidur yang cukup.

Aliza Zeke said...

nisha: wahhh..mate tak ngantok lak nisha?

Aliza Zeke said...

pinky momma : thanks sis ;)

Aliza Zeke said...

ghost writer: kalau kepenatan dan terlalu aktif di siang hari mmg malm tuu sng jer nak tido..

hana sudradjat said...

KURANGKANLAH KAFFEIN YE KAWAN.KANG SUSAH NAK TIDUR.MINUMLAH SUSU.SENANG NAK TIDUR :)