Sunday, June 12, 2011

Elecoldxhot Suppppeeeeerrrrrrbbbb !



Assalamualaikum



Salam hari ahad semua .. Siapa tengok SHOWDOWN 2011 kat 8tv setiap hari rabu kul 9.30 malam , sila senyum manis .. ngeh3 .. Hari nie aku nak share ngan korang pasal faveret team aku .. Dorang nie memang da bomb, mantap , memang superrrbb ar .. Team dorang nie pun dah 3 kali dapat kumpulan terbaek mingguan tau .. hebat tak hebat camtu , mesti ar hebat kan .. Kalau korang tak caya jom tengok video yg aku telah sediakan .. Nie yang dari minggu pertama sampai mnggu kelima nya .. uhui



















Minggu keempat nie paling aku suka !








Kumpulan mana menang bawak balik RM 5000 tuuu




6 comments:

kocix! said...

nape siket je adiah dye?

eh ni grup cine kan?
suke gak tgk showdown neh sb suke mnariii..waaahhaha

AISHA INANI said...

aku tak penah tgok weh.
so no komen. keh keh keh.

zazaw said...

HAHA
tak penah tgk pun kak
kehkehkeh

Whose-Nie said...

ECX memang awesome~ stiap mnggu slalu tak menghampakan pminat diorang

Anati Soki said...

af tak tgk
nora elena tak tgk
showdown tak tgk
sibuk giler cuti ni
T___T
wa...
seyes rasa ketinggalan

miss lolly a.k.a luvfareda said...

SIYES TAK PENAH TENGOK -.-