Saturday, June 18, 2011

Aku tak bodoh


Assalamualaikum


Aku baru jer tengok cerita AKU TAK BODOH nie .. Mula- mula aku ingatkan cerita nie biasa- biasa jer .. tapi meleleh gak air mataku menonton ini cerita taw .. padahal cerita nie dah lama , cerita tahun lepas lagi .. kui kui kui



Permulaan cerita nie aku asyik dok gelak jer, kelakar gak cerita nie .. tapi dah last2 sedih plak, tuu yang meleleh air mata aku .. Aku rasa cerita nie bagus sangat di tonton oleh masyarakat , terutamanya ibu bapa .. ada mesej yg sangat berguna dalam cerita nie .. mesej yg boleh di guna pakai .. Korang search jerlah kat you tube tuu , then tgklah cerita nie ... Memang confirm takkan mengecewakan ..








Pergi tengok jangan tak tengok tau .. Benda free jer kat you tube tuu .. Bukan lama sangat nak layan cerita nie .. uhui




p/s : al fatihah untuk arwah bapa aien harun .. hari nie dah hari ke 40 dah ..
al-fatihah~



12 comments:

AISHA INANI said...

aku teringin gak tengok citer nih. nnti aku donload.
dari thn lps org dok ckp best tak sempat2 nak tgok. hukkk ;(

sissyira said...

salam

tajuk x boleh blah ni..

zazaw said...

zazaw baru donlot cite ni kak
asikkk tergelak jer tgk
kehkehkehkeh

Bigdaddyz said...

al fatiha...

Aliza Zeke said...

aisha inani: adoi..sempat2 kan ar ngk.ngeh3

Aliza Zeke said...

sissyira: hehehe :)

Aliza Zeke said...

zazaw : gud2..mula2 tgk citer nie mmg tergelak jer..

Aliza Zeke said...

bigdaddyz: amin

PinQib said...

kalau tgk dekat youtube, full ker??

miss lolly a.k.a luvfareda said...

xpenah tgkk. acane ? wuwuwu

Aliza Zeke said...

pinqib: a'ah..full :)

Aliza Zeke said...

miss lolly : adoi..g ar tgk..ngeh3