Tuesday, February 22, 2011

Tahniah fazura

Assalamualaikum

Aku nak mmengucapkan tahniah kat FAZURA sebab diplih menjadi duta LUX
Aku nie kira peminat dia lah jugak
[ selain tuu aku peminat LISA SURIHANI jugak tau ,
tapi aku minat dorang biase2 jer xderlah fanatik sangat..yerrr dakkkk.. ]
Aku minat dia dari filem pertama beliau BICARA HATI tuu
Walaupun ada jugak kontroversi yang tak
enak pasal FAZURA nie tapi aku tak peduli punn... hahaha
Jom ar layan gambar beliau




Dulu amy mastura dutanya kini fazura pula yer


senyuman yang sungguh manis


sayalah duta baru lux tuu














cantik... sukelh tengok fazura nie




p/s : Ihsan dari FB FAZURA

12 comments:

cik ewun said...

wahh part rambut! xmenahan eden tgokkkk

AISHA INANI said...

she's cun habissss!
eh aku pon suka lahhh. grr~

Lovelysya said...

i powm minat cik fazura nih..~nk jumpa.

TAYAR PANCIT said...

hai awak :) saye da join awak :)http://tayarpancit.blogspot.com/2011/02/dari-manchester-ucapan-terima-kasih.html

norhazanita said...

kte de tag awk .
tgk cni . :)

http://lolaieta.blogspot.com/2011/02/contest-kucing-paling-comel-syarat-dan.html

aliza said...

cik ewun: hahahaha..bile lagi cik ewun nak rambut camtu.

aliza said...

aisha inani: samelah kite yer .grrr

aliza said...

lovelysya :kalau nak jumpe dia ajak aku sekali tau ecah..hehe

aliza said...

tayar pancit: join ape wak??

aliza said...

norhazanita: thanks.. nanti kite terjah ok ;)

masnurain said...

weeewit!! cantik kan fazura nie.. comel je muka die.. walaupun dia byk cerita2 tak best..but nak jugak ckp die comel..!! i love her hair..!!! ^______^

JOM TENGOK NIE..!!!

tahu kebaikan bercelak?? jom bace!

siapa pernah dengar pasal KB Toys..??

SUGAR GLIDER tu apa ek..??

nufnang tu apa?

HonEyBuNNy said...

salam...cntiknya fazura...like byk2..