Monday, October 25, 2010

KPTM geng!

Hye semua.Sht? Da makan? Entry kali nie aq nak cerita sal geng2 aq mase kat kolej.Lame dah aq nak wat entry nie tpi x berkesempatan lak.kui3.Pasnie mesti susah dah nak jumpe dorang lagi.3 tahun berlalu macam2 dugaan berkawan niekn.K lah jom,berkenalan ngan dorang semua.Calon2 nye ialah :


Ini namenye noraini bt harun aka aien.Kalau korang nak tau nie lh siti nurhaliza dalam geng ktorg.haha.Dy nie sorang yang over confident sangat2 au,kalau org x kenal dy patu dgar dy cakap mesti org tuu akan percaya.Walaupun dy ckap salah dy still troskan jew ckap.Padahal dah salah.Muke yakin gila.Kalau aq nak cte byak yang lawak.Selain over confident,dy nie pelat R.Sampai ade abg kat opis ckap dy salah pilih pakwe.Bilelh dy nak belaja ckap R tul2 erk.Kesian kat anak dy t.hahaha


Yang dak kaler pink yang comel nie plak namenye suraya bt suraji.Kdg2 ktorg pnggil dy suraji.haha.X padan ngan kecik tpi otak bergeliga au.Dari pip smpai sem last dy asyik pat dekan jew.Tahniah wat dirinye.Cume aq dan yang laen jew xreti2 nak mencontohi dak suraya nie.Rajin jew study.Suraya nie gak pandai menari au.Senang cite suraya nie kecil2 cili padi ar orgnye.


Nie plak sheila rusly.eh,bkan2 name dy sebenarnye jelina bt kamaruddin lah.Mandai jew aq tkar name dy.Tpi kalau korang ngk muke dy tul2 mmg cam sheila rusly pun.Bangga kwn ngan artis au.ngeh3.Dy nie kalau masak mmg sedap.X kirelh masak ape mesti sedap nye.Dy pn cam suraya gak suke menari dan pandai menari.* Kalau aq kaku jew.haha


Yang si cantik manis nie plak name dy nor anisha bt ramlan aka joyah.Kenape joyah?Sebab dy kepohlh sbb tuu namenye joyah.hoho.Dy pun pandai gak au.Dy nie mmg anak jati batu pahat.Dy nie daftar lambat.Mase mule2 dy masok tuu aq igtkan dy sombong rupenye salah sangkaan aq.hehe.Aq pn ade amik lesen ngan dy n nina mase sem last tpi tggl aq jew yang x bis lgi.huhu


Si keding nie plak ialah qurratu' aini bt abdul aziz aka lalok.Mesti korang pelik nape ktorg panggil dy lalok.Korang jangan ingat dy isap ganja yer..oh tidak.Ktorg panggil dy lalok sbb mase kat hostel dlu keje dy syik nak tdo jew.Bile sembur ubat nyamuk dy lalok n tros tdo.haha.Pastu dy ade 1 tabiat yang wat ktorg menyampah.Tapi bak kate nisha sebab dy sygkan kwn ktorg pun lyankan jew.hehe.Mesti korang nak tau ape tabiat dy kan.Tabiat dy nie ske sgt bertanye,tpi soalan nye cume 1 iaitu "ade barang tggl x??" haha.



Si gadis oren nie plak namenye nina nadia bt daud.Dy nie pn cam jelina kalau masak mmg sedap.Lagi2 kalau dy wat kek coklat.Sgt sedap wooooo.Nnt mesti windu nak makan kek coklat ngan ayam masak asam pedas nina nie.huhu.Dulu mase kat hostel penah gak gadoh2 tpi pastu ktorg dah bebaek sampai sekarang.ngeh3.Nina leh aq pinjam wedges ko??



Ha,yang ngah posing baek nie namenye perdausiya bt abu bakar aka pedas.Name dy pelikkn.Dy nie org sabah sbb tuu namenye pelik.Entah2 kat dlam dunia nie dy sorang jew name camtu.hehe.Xpe,kite kena bersyukur dgn name yang tlah diberi oleh parents kite yer.Aq knal dy nie pun da sem last.Rupenye dy duk dkat jew ngan tmpat aq.Dy kat masai aq lak kat pasir gudang.Sape org johor mesti tahu yer kan,kan.Kalau x tahu x yah duk johor.kui3



Yang duk termenung nie lak lia bt salleh.Pendek dan senang di igt kn namenye.Dy nie peminat setia kartun n cerita korea.Kalau nak cerita korea aq mintak kat dy lah.Orgnye kurus tinggi jew.Lagi satu dy nie cam ceti gak ar.Pape skit t dy cakap "nak bayar ar".Skit2 duit.hehe

-
-
-
-
-
-

p/s: buat kekwn semua aq nak minta maaf kalau selama kite berkwan aq der wat slah kew,terambik makanan korang kew kan.Harap mintak dihalalkan.Jangan marah yer aq curi,eh2 bkan curilh tapi amik jew gambar korang tanpa mintak izin.hehe.Semoga semua nye berjaya mencapai cita-cita masing2.Kalau nak kawen jangan x jemput aq lak yer. ♥♥♥

2 comments:

joyahLisa said...

maceh zaza yayunk ! like3 :)
miss you lah !
:)

aliza said...

same2 nisha yayunk!
miss u too :)