Wednesday, March 15, 2017

TIPS DAPATKAN ZURIATAssalamualaikum 😊


Setiap pasangan yang dah berkahwin mesti nakkan anak kan? Samalah jugak macam liza.Selepas 9 bulan barulah liza diberikan rezeki untuk mengandung.Jadi hari ni, liza nak share dengan korang apa usaha liza dan suami buat untuk dapatkan zuriat.

1. Kena pastikan period korang teratur atau pun tidak.Kalau tak teratur kena cari ikhitar lain untuk bagi stabilkan period korang tuu.Reasonnnya supaya senang nak kira waktu subur.Dan liza usaha dengan ambil GLA COMPLEX untuk bagi hormon stabil dan period teratur.Masuk botol ketiga alhamdulillah, bila check upt liza hamil.2. Berurut.Sebenarnya, berurut nih bagus untuk melancarkan peredaran darah dalam badan dan nak naikkan rahim.

3. Minum air rebusan buah zuriat.Yang nih minum dengan husband sekali.Sekarang nih dah senang nak dapatkan buah zuriat.Pergi jer kedai2 yang ada jual kurma inshaallah ada jual buah nya.

4. Minum susu kambing.Yang nih kalau dapat yg betul2 asli lagi bagus.Tapi liza masa tuu minum susu tepung jenama khalish.Perisa coklat.Selain tuu boleh makan buah kurma.

5. DOA dan tawakal.Akhir sekali, korang boleh solat sama2 dengan husband dan doa sungguh2 minta dengan Allah supaya dikurniakan zuriat.Selepas solat baca yasin sama-sama.

6. * Tips rahsia nih khas untuk kaum wanita- kalau korang purchase set kesuburan shaklee dengan liza, inshaallah liza akan guide korang cara makan yang betul dan share EXTRA TIPS dengan korang


Oklah, itu sahaja tips yang liza nak share untuk korang yang sedang mencuba tuu.Liza doakan supaya dengan tips yg tak seberapa nih korang akan dapat manfaatnya dan Liza doakan siapa yang tengah ikhtiar tuu dikurniakan anak secepat mungkin 😍

No comments: